Saturday, July 10, 2010

Tak Puas Hati Entry Rempit Semalam

Nampaknya ramai yang tidak berpuas hati dengan entry rempit aku semalam. Hahaha, aku rasa lelaki pun ade yang control cun dalam merempit. Betul tak? Jawab la ye lelaki-lelaki sekalian. Nak tahu siapa?

Fikir-fikir

Nyah rempit la UOLSZZZ

Wakakaka, itu sahaja untuk entry hari sabtu. Kalau aku kene kondem perasan hensem gak. Tak tahu la. Wakakaka, I merempit style ustaz dowh, tapi kalau style ustaz takde la sampai masuk besi di muka. Ye tak?

4 comments:

mR.sYaH said...

rempit terbaik!

Peminat Katie Holmes said...

mahu ketawa. au.

cik ian@aH Lian~ said...

pulangkan balik gambar CI yang along curik dlm entry semalam...er, cemaner ek? kena save balik ke? atau boleh bagi password tak, nak delete! along hansuang! wakakaka! eh, nyah mana pulak ni?

hans said...

hahahaha
nyah mana dalam gambar tu
melentik habis tu