Monday, July 05, 2010

Monday?


Salam selamat pagi hari Isnin untuk semua. Ok, hari ni agak malas nak menulis entry. Malam ni akan menulis blog untuk seminggu punye entry [autopublish]. Standard la aku, memang pemalas pun. Kepala otak masuk air, takleh nak pikir.

This week plan
  1. Rasa macam ade blogger gathering kat Putrajaya, godek2 tak jumpa info lagi la. Ade sesape tahu tak? Plz plz plz
  2. Ada housewarming kat Bangi. Kene cari hadiah ni. Yeahhaaa, Ruby, Pakcik miss you
  3. Mahu ke PD, Yeah, PD PD PD. Day trip je
  4. Mahu panjat Broga Hill lagi. Sape nak join?
  5. Swimming, yeah, dah lama tak swim
  6. Tiada plan mahu menonton wayang, bermain bowling, karok atau sewaktu dengannya
Nota kaki: Kalau awak lihat bintang tu, saya cuma nak bagitau, bintang yang awak lihat sama dengan bintang yang sedang saya perhatikan.

9 comments:

[-suziey-] said...

woooooo...bestnye plan org bujang...padat..msti bole accomplished sume tu..kalu mcm aku ni ...blm tntu suma plan accomplished..huhu

Hezesuze said...

aik kata dah malas nk panjat broga hill tu..??? huhu

Pd..??? jom ar kita wat gath kt sana lak...hehe

saya yang suka menulis - SHAHIRA - said...

awww... nota kaki itu sungguh sweet .. (~_~)

syaf said...

nk info apsal gathering tuh
http://hazzysuperb.blogspot.com/2010/07/sesiapa-nak-join-gathering-gengblogger.html...

aku x sure g ke x

Hazzy Ishak said...

uncle promote my blog.hehe.thanks uncle. well, kalau nak tahu lebih lanjut add joegrimjoe kat fb dia. nnti dia akan follow up about the event.

-aTie- said...

bang long..atie join sabtu nie...jom la pegi...leh lepak2 lagi.... :)

broga hill....cantek...ade plan nk kesane tp xtau bile ;)

Khaizarien @ atie Blog

CikLilyPutih said...

broga hill? harus nak ikut tapi bile ek? bagi tau awal tau. kene bersenam sket kan coz nak panjat bukit

||| PöJìé PööH ||| said...

Hg leh check kat sini;
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4289485&id=647739707#!/event.php?eid=116980235002893&ref=ts

Btw nk pi Broga Hills..

Love,
PojiePooh Abdullah

Anonymous said...

yg xtvt broga hill tue..adoi..bile la dpt sy join...kalo ade lg sy nk ikut(muka tebal 23 inchi)deal thru fb/blog sy selalu kn tinggal..sob..sob..nnt papehal btau..nk sgt g..0176661787