Saturday, July 17, 2010

Putus Pius Gathering @ Batang Kali, Nak Join?

[Entry ini aku lekat dengan gam UHU - Ko ada gam UHU?]

Gathering katanya, kalau tak jadi jugak. Matilah kena carut dengan Kak Lily putih. Hahahaha, Kak Lily ampun erk. Ampun memanyak.

Ok actually atas permintaan Hezesuze, dia suruh aku post entry pasal gathering putus fius. Hahaha so menginvite la sekali sape-sape readers yang nak join.

Cahaya tu dari Syurga dowh

Tempat: Air Terjun Batang Kali
(Konvoi and gather di Tol Gombak jam 9.00pagi)
Masa: Pagi sampai lepas Zuhur
Tarikh: 18th Julai 2010 (Ahad)
Tema: Potluck (Share-share makanan – Ukhuwah katanya)
Aktiviti: Mandi, Makan (takde specific tentative), Maybe akan buat Ice breaking sikit, sesi suai kenal.

Air terjun batang kali ni paling senang nak pergi melalui jalan ke arah Genting melalui jalan lama. (ikut ulu yam). Lalu karak highway pun boleh. Sila lihat google map di bawah. Kawasan bertanda bulat merah adalah kawasan perkelahan.

(klik untuk tumbesaran yang sihat)

Untuk maklumat lanjut sila hubungi Hezesuze di talian 0192148860. Ok, sesiapa yang rasa nak pegi sekali (konvoi), kitorang akan gather di Tol Gombak, Lebuhraya Karak, arah Genting pada jam 9.00 pagi. SekIan

Setakat hari dan waktu anda membuka blog ini, yang confirm akan pergi
  1. Hezesuze aka Akak Gonjeng
  2. Pojiepooh Abdullah
  3. Rhuddy aka Abang Macho Kita
  4. Qilla [Suci katanya]
  5. Wan Haqq
  6. El-Zaffril

13 comments:

Hezesuze said...

Walaweiiii hampeh ko suh call akak katenye...akak mane tau tmpt tu El ooii...

jd organizer makan bleh arr huhu...ko letak ler skali name ko ..aduaiiii

momguess said...

jap aku pikir
bagi aku masa
hahahhaha

CikLilyPutih said...

hah tau tak per okeh! air terjun.. memang nak pegi tapi dah ada plan la ari tu. nk pi tengok gajah. lain kali k lily ikut. tapi broga hill? jangan tinggal daku okeh!

Cik Z@i Pen@nG said...

woh...air terjun...emmm...

Sidratul Muntaha said...

btg kali?
adei..klu ulu yam kan senang?
dekat jer dgn umah aku.

as-salam said...

hoho... x dpt join lah..

nxt time pulak :)

atty's said...

alor tak dpt nak join ,..sobsob..sob

[-suziey-] said...

weit...tkt nk mandi sungai skang.sejak kes lubuk yu tu..

zue @ annaleeya said...

selamat berjimba jimba la korg... nak join pon jauh benor... huhu!!

Cik Wanie said...

kalau dkt bolelah join,
tapi bila difikirkan kenangan thn lps,
uish,
x sanggup den,
wakakakaka

selamat bergathering:)

||| PöJìé PööH ||| said...

Sila update sekali dalam link ini yer :)

Love,
Gathering @ Air Terjun Batang Kali

haslina said...

aper2 hal...mandi iar bersihh mmg syok....selamat bergembira....

vangardx said...

air terjun batang kali tu..ap2 pun have ya nanti