Friday, July 16, 2010

Gathering Geng Blogger @ Putrajaya

11hb July menggigihkan diri pergi gathering blogger di Putrajaya. Geng blogger yang anjurkan. Aku bukan community geng blogger. Tapi saja menambah kenalan gi gathering kan. Boleh exchange link. Huhuhu

Trying to hard on concentration.

Majlis bermula about pukul 10.00 pagi. Tapi aku balik about 2.00pm kerana ada besdey party di Putrajaya juga. Jadi kena la bergerak lebih awal. Sempat la kenal few bloggers. Walaupun tak semua. Nanti jadi stalker semua orang.

Aku suka gathering ni, tapi untuk first time ni. Memang susah nak puaskan hati semua orang kan. But ambil semua opinion orang yang datang tu, mana yang boleh di ambil.
  1. Delay is normal for all event. Just make sure everything run smoothly
  2. Sesi suaikenal yang sangat efektif. Saya suka [klik 'like' banyak-banyak]
  3. Pembahagian group kepada kumpulan yang lebih kecil adalah bagus untuk aktiviti. Tetapi merancang aktiviti on the spot will make people bored on keep waiting. Minta penganjur lebih specific tentang aktiviti.
  4. Dari segi masa tu ok mula dari pagi. Tapi full day of commitment for the gathering, tak semua mampu untuk teruskan sampai ke petang. They do have their own commitment. Almost half lesap. Sebab ada hal. Its common. Termasuk la saya. Heheh. Half day is more than enough.
  5. Pot luck adalah satu cara yang bagus untuk non profit event.
  6. Lokasi event juga bagus kerana kawasan itu sangat tenang, tidak ramai orang.
Bersama Atie, Ayu dan 2 anak saudara Atie

Buat penganjur, saya bukan nak condemn. Tapi saya tahu ada yang sependapat dengan saya untuk semua pendapat saya itu. Apapun, tahniah buat penganjur, next time, make sure proper aktivity ok. Just untuk penambahbaikan next gathering.

Till then, thanks tu mofasad,com dan juga nur hidayah isa for the photo.

6 comments:

Hezesuze said...

amboi gegeh ko kan EL atend all gathering yg ado....huhu

atty's said...

rajin el pegi ..tak dpt nak join ..
apa yg el ckp ade benarnya.
tak yah lelama sgt..palin kurang 4 jam sudah ..

lepas tu better buat game mcm sukaneka je..lagi happening dah meriah .takyah nak bahagi2kan kumpulan ..

atie said...

suke gmbr yg kite wat aksi yg same tu kan long....hehehe

ku_Merpati said...

ada betulnya..setiap "function" yang diadakan..sure kena ada feedback, supaya next time lebih baik dari sebelumnya...(^_^)

hans said...

sakan ko bergambar kan
hehehehe


den nak kongsi video yang mampu buat ekau muda 10 tahun dari usia sebenar selepas menontonnya

p/s : Lagu Waka Waka versi terbaru..Shakira Kalau Tengok Nih Confirm Nangis

Mohd Sukur Ibrahim said...

tgk bro mcm meriah org nye..cepat mesra..tp xsempat kenal lg..sbb kena blk awal haritu...huhu..

http://mohdsukuribrahim.blogspot.com/