Thursday, July 08, 2010

Broga Hill Lagi and Plan Nak Panjat Lagi (Kalau Nak Join)

Ok, 27hb hari tu panjat Broga lagi. Hahaha, tak sesudah aku ni dengan Broga Hillnye kan. Anyway, seronok panjat Broga ni sebab nak tengok Sunrise dengan lalang cantik. Hari tu pergi berenam. Tapi the good thing was, kat atas tu boleh make friends yang sangat best. Ukhuwah katanya.

Poyo kan aku.

Jom jom jom

Inilah yang aku katakan Ukhuwah

So aku plan nak panjat Broga Lagi this coming 11th July 2010. Hujan ke tak hujan tetap nak panjat. Sebab best. So tentative yang aku plan kalau korang nak join.

Tarikh : 11th July 2010 (Ahad)
Masa berkumpul : 6.00am @ Petronas Semenyih
Lambat tinggal
(Solat Subuh di Surau tu)
6.30 nak mulakan pendakian

Korang message aku personally kat FB and plz leave ur phone number. Ni fb saya [klik]. I get back to you as soon as possible k. Buat masa ni yang confirm nak pergi Pojiepooh dan kemungkinan besar seorang silent readers. Cik Lily Putih nak pulihkan stamina katanya [selepas berhempas pulas malam jumaat *larikkkk]

Nota kaki: biarlah tempat yang sama, kenikmatannya berbeza

Pic kredited to Aflah Isa and Farah Na-Q

8 comments:

Hezesuze said...

alaaaa EL awat buat 11hb tu?? ada sedara kawin arr...kalo org lain xpe lagik xpergi...huhu

ermm xde rezeki ler nmpaknye kalo idak mesti lagi meriah kalo akak gonjeng ada kan kan...mihahahaha

atty's said...

tingin gak nak join ..tapi .takut.tak sampai atas..hehehhehe

CikLilyPutih said...

pulih tenaga lepas bertarung ye.. ko tolak k lily sampai atas ek

syaf said...

ala nk join....bestnyer/...

tp balik kampung plak this weekend..gatheringn pown x g gak

Cik Z@i Pen@nG said...

waaa...best la...klau la leh join...hik3

suhaisweet said...

Visiting here friend..Nice..Special contest bring to u.. Don’t Miss it!

Stridz said...

cantik gambar tu bro

[-suziey-] said...

nice!!