Friday, July 09, 2010

Perbezaan Perempuan Merempit dengan Lelaki Merempit

Apa korang rasa perbezaan perempuan dan lelaki apabila mereka merempit. Boleh agak tak? Korang rasa apa perbezaannya? Of course la, pompuan merempit dengan te**k dia yang besar boleh tahan, lelaki dengan te**k leper. Bengong la aku ni kan.

Anyway perbezaannya dapat dilihat dari gambar di bawah (Matilah kene pelangkung cilok gambar Cikgu Juliana. Dah la cilok, pegi kutuk pulak tu)

Perempuan kalau merempit, perlu berusaha keras untuk nampak comel@cantik

Lelaki pula kalau merempit, rileks je dah nampak cool dan kacak

Tak percaya? Bile-bile korang on the road, korang tengok sendiri cara diorang. Yang bawa kete pun sama. Sempat make up kat traffic jam. Lelaki, cool je. Tak perlu nak make up bagi.

Nota kaki: matila kene kutuk perasan hensem

17 comments:

cik ian@aH Lian~ said...

along,
ko fikir aku CI leh mekap2
time merempit ka? ada yang kena flag blog ni!

FaizalSulaiman said...

hahahahahaha..cayalah long.lelaki kena control.control hensem.hahahahahahahah

Faz Nandra said...

adoyai along... cool la sangat tu... aleh nampak control macho je... hahaha (n_n)
*gurau ea...

BLOG PUTERA YUSOFF said...

lelaki byk merempit waktu siang dan malam. perempuan merempit di waktu malam sahaja

Cik Wanie said...

wakakakaka,
keji kan u nie,
hahahahaha...

u rasa diri u ensem x?
jawab jgn x jawab...

(kerana diriku begitu berharga)

Sidratul Muntaha said...

wei..
statement tetek beso tu tolong betulkan yER!!
daku badan beso n tetek beso..
merempit ok jer..
janji ade wind breaker...
klu tak,masak ler lengan!
pastu bab comel.
takdenyer comel2 El oii!!
tutp muka pakai handkerchief pastu helmet.
cukup lo!!
ade berani mahu rempit..
mari layan 125z!

adeii..aku dah pencen!
ank 2 dah..
klu tak,ari2 aku gi keje dari klang ke sepang..
huhhhuuuuuuuuuuuuuuuu

Cik Z@i Pen@nG said...

mmg perasan cool n macho btl la....adessss

atty's said...

salam el..
memang kty akui lah ..perempuan kalau merempit ..gelabah skit kot.
tapi orang lelaki dia cool je..

ko ensem ke el .loya2 lak tekak den nie .

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

along sengal! hihi

saya yang suka menulis - SHAHIRA - said...

perempuan kalau merempit kelihatan lebih sexy.. awww!!!

MissNera said...

ceh, daku terlambat 2 jam setengah!


along memang sengal! hehehe..

Duke Luce Dell'amore said...

hahaaha..
mkn hati tgok CI merempit!

wakakaka..

Anonymous said...

erm xde ler poyo benor statement neh sebb sy dh terlali 4.5 saat dgn kepoyooan anda berstatement..kalo laki n pompuan sama je gayenyer nnt xleh nk bezo..world will be bored.

[-suziey-] said...

hahhahaha sabo je aku..sengal btl..suka2 je..dh la cilok..siap kutuk pplak tu..wei minah rempit lg comel tau..laki merempit bese jekkk

hans said...

hahaha
mau mengamuk cik juliana tu

mR.sYaH said...

mmg betul lelaki cool sajer.. nampak comel CJ tu merempit.. hahaha.. elzaffril merempit nampak kacak yerk?? no komen.. hahha..

sitinorafatien said...

:D