Saturday, May 01, 2010

Pakej Perkahwinan di Perlis, Kedah, Penang dan Perak

Hari ni hari pekerja, jadi mari kita bekerja sekuatnya [Macam kata Khai Zachrul]. Hahaha, kerja bersungguh-sungguh supaya rezeki kita berkat. Insyaallah. Senang hidup dunia dan akhirat. [Paling penting yang akhirat tu]

Macam kata seorang ustazah tu, apa beza orang kaya dengan orang miskin. Orang miskin adalah orang yang bekerja, gajinya RM3000 tapi hutangnya RM3500, orang kaya adalah orang yang gajinya sikit, tapi masih boleh menyimpan.

Hari ni saja nak promote bisnes member aku. Cik Wanie, dah lama aku nak promote bisnes wedding planner dia. Maaflah Cik Wanie, saya sibuk. Tak sempat nak update blog. [Tak sempat katanya.] Hahahaha

Kat sini ada banyak package and korang boleh pilih mengikut citarasa korang.Untuk menghubungi, sila buka BLOG SNS ANGGUN atau search di facebook dengan menaip "SNS ANGGUN" lalu search lah untuk menghubungi tuan punye bisnes. Untuk yang nak bertunang, bernikah dan bersanding tu dialu-alukan. Untuk yang dah kawen belum nikah pun boleh. Untuk yang nak kahwin lagi pun boleh. Sila-sila, jangan malu-malu.

Nota Kaki: Tuan punya blog tengah pilih pakej perkahwinan gak

7 comments:

Cik Wanie said...

Dearest El Zafril,

tq so much sbb sudi promote butik i,
i sgt2 menghargainya....

tq again dear;)

siti azira said...

Hai dear...
I nk tau lebih lanjut psl pakej di ats...mcm mna nk contact ek?

siti azira said...

Hai...sy bminat nk tau psl pakej di ats...cane nk contact ek?

siti azira said...

Hai dear...
I nk tau lebih lanjut psl pakej di ats...mcm mna nk contact ek?

siti azira said...

Hai dear...
I nk tau lebih lanjut psl pakej di ats...mcm mna nk contact ek?

El-Zaffril said...

Siti Azira,

Boleh call Cik Wanie di Talian
0125224553

amni_ani said...

butik ni ada kt perlis ke?