Sunday, May 02, 2010

Blueberry Cheese Tart [area JB]

Ni berita baik untuk penggemar blueberry cheese tart di JB. Kalau hari tu aku promote yang KL version punye blueberry cheese tart, kali ni aku promote JB punye version punye Cheese tart.

Pemiliknya bernama Nurazwin Adam, boleh dihubungi melalui talian 017-8272852 atau boleh mencarinya di facebook dengan nama "Nurazwin Adam".

Memang murah harganya, Satu Bekas 12biji @ RM4.80 (40sen sebiji)
Untuk function dia amek 35sen sebiji (min order 100biji)
Delivery cost boleh bincang dengan dia la ye.

Sangat murah dan berbaloi bukan. Apa lagi orang JB, order la. Orang tempat lain kalau nak order, sila kontek dia ye. Blueberry Cheese Tart dia comel kan. Ade bentuk love lagi.

Nota kaki: Nanti nak tempah 2000 biji untuk majlis kawen, cukup tak agak-agak

2 comments:

cik ian@aH Lian~ said...

CI nak
1999 dari 2000 biji
yg along tempah!

DatinDiaries said...

waaaa.....sedapnyaaa...