Monday, October 05, 2009

Sunrise @ Terengganu

Tarikh: 25 September 2009

Raya kelima hari tu sempat la membuat kunjungan kehormat untuk my cousin wedding di Terengganu. Nama Oyen. Hahaha, tapi sebelum majlis berlangsung, kite layan dulu aktiviti di sana ye.

Ni sepupu aku yang kacak tu, Noh namanya

Dah nama gi ganu, kalau tak pegi pantai tak sah la kan. So aku pun mengambil kesempatan dengan adik and sepupu aku, Noh lepak-lepak kat pantai tengok sunrise. Wah, serius cun weh. Apa taknya, 6.30 pagi dah tercanguk tepi pantai nak tengok sunrise. Lepas solat subuh la korang. Ape la korang ni.

So layankan pic tepi pantai kitorang.

Dah nama pun El-Zaffril kan. Melompat la Jugak. Dengan kaum kerabat sekali melompat. Tak sangka la sepupu aku pun boleh layan macam ni

Ni pic of the day. Saja nak bikin gempak. Boleh la buat gelak guling-guling tengok gambar macam skandal tak cukup tangan.

Ni pic pemandangan kat tepi pantai time sunrise, lawa kan. Nak pegi lagi ni. Jom jom

Umang-umang

Foot note: Hidup tanpa cinta umpama hidup tanpa cita-cita...

26 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

wow!
cool!

CaMaRPuTiH said...

hohoho... nak gi honeymoon kat situ la.. nk bawa hubby bila dah sihat nnt. ok tak?

sHaRk~kEyRa said...

pantai mne ni..
syoknye!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kahkahkah...siot jer kan =P

Hanya Aku Sorang said...

aku suka gamba pompuan tu pelok ko, tp ko pegang tangan lelaki.. sesuatu sangat.. hahaha

Mazri Afandi said...

bro..teganu di mane???kalo kang besut...roger la aku!

E.d.Y said...

tak penat ke melompat weeiii??haha

Hezesuze said...

ishh pic lompat lagik uols....xkesah ler jnji ang hepi kan kan...

sayalahfaizul said...

bro... macam familiar la sepupu bro tu. exUM ke?

farish H said...

da de slr cntek la kanzz! hahaha

farish H said...

da de slr cntek la kanzz! hahaha

farish H said...

best de slr ni

Cik Wanie said...

i suka pic yg u pegang tgn tue,
sesuatu sgt kannnn,
wakakakakakakakaka...

hani said...

amik angin di tepian pantai memang best!..hehe

tapi lagi syahdu kalo tgk sunset..:)

El-Zaffril said...

Pojie: cantik kan pic ni

El-Zaffril said...

Acha: Cadangan yang menarik... pastu buat gathering blogger terengganu... hahahha

El-Zaffril said...

sHaRk~kEyRa: pantai chendering... dekat dengan masjid terapung... best bangat la time tu

El-Zaffril said...

Anuar: Macam u tak kenal I

El-Zaffril said...

Khai: Kau suka gambar tu... aku pun suka gile pic tu

El-Zaffril said...

Mazri: kau besut ke kelantan???

El-Zaffril said...

Edy: Tak penat melompat... mengeluarkan tenaga dalaman sangat best wooo

El-Zaffril said...

Kak Heze: Tak ape la... dah orangnye pun tinggi kan... melompat lebih tinggi la jawabnye

El-Zaffril said...

Faizul: Dia Ex-Politek JB

El-Zaffril said...

Rizz: Beli la satu

El-Zaffril said...

Wanie: Ramai orang suka pic tu

El-Zaffril said...

Hani: Saya nak gi tengok sunset... sunset kat selat melaka la