Thursday, October 08, 2009

Oyen Wedding Day

Ni pic kat rumah pompuan. Lepas menikah malam tu, the next day adalah majlis bersanding di rumah pihak pompuan. Aku ni jadi la jurugambar tak bertauliah. Anyway, best gak jadi jurufoto. Tapi tak larat part mengedit gambar. Sorry la guys. Lambat upload. Hahaha baru tau nape Adi lambat upload.

Anyway, layankan je la pic kat bawah. The theme color of the day was purple. Nice gak warna purple. Dia suka warna purple, so umah awak nanti purple. Umah saya warna ape erk. Red and White cantik tak?

Masa ni tengah berarak

So atas pelamin, menjeling-menjeling la.

Makan beradab ke macam ni Oyen...Aiyak...

Masa pengantin tengah makan. Aku ape lagi. Naik tocang la. Yerlah, nak ada pelamin bukan selalu kan. Sekali sekala je. Bagi la meriah sikit depan pelamin. Tahun depan turn aku plak. Hahahaha

Pose dulu depan pelamin

Jangan marah erk. Keris di tangan kanan, bunga tangan kiri

Pic of the day la. Budak ni comel gile. Mak ai, harap anak-anak aku besok comel-comel macam ni. Fotogenic macam ayah dia ni la. Hahahaha. Lagi satu tu, pic wife isteri sepupu aku merangkap adik kepada oyen. Namanya Mira.

Ya Allah, Maha Besar Kuasa Mu

Mira

Waktu ni tak ingat ape aku buat. Ape pun, layankan je la erk. Malas nak cite panjang-panjang. Masa ni muka aku nampak garang tak? Hahahahhaha Aku rasa macam garang

Aku rasa macam macho gile plak time ni (matilah feeling sorang2)

Foot note: Memang cinta ada dalam jiwa kita

12 comments:

E.d.Y said...

letak la gamba pengantin posing2 maut..lg menarik kot..huhu

Hantu Ulam said...

red & white? same ngan I la..ehehe..

cantik..mengancam tau!

El-Zaffril said...

Edy: memang nak amek gambar aksi yang lebih berani... tapi terpaksa balik ke Johor dah... sebab the next day nak kene balik kl

El-Zaffril said...

Hantu Ulam: Hari tu my uncle buat red and white... pergh... serius cun...

momguess said...

llaki!!!!
ko asyik abik gbr org kawin jer
ko?????
aku nk gak abik gbr
ko pulak yg jadik pgantin lelaki nyer

momguess said...

llaki!!!!
ko asyik abik gbr org kawin jer
ko?????
aku nk gak abik gbr
ko pulak yg jadik pgantin lelaki nyer

El-Zaffril said...

Kak Ina: Kau jadi pengantin pompuannye... bleh tak kak ina... pak tam... pengapit aku... wakakakakakkakak

Bende tak pasti... tanak la kecoh2... nanti dah print card... aku minta alamat kau

syaf said...

2 ler pasai...
macho mende nyer...

El-Zaffril said...

Syaf: Feeling sorang2 la

Cik Wanie said...

alamak bila tgk org kawin,
terasa mcm nak kawin plak,
adoilah,
cmm mana tue,
huk huk huk..

apapun mmg cantik warna tue,
i like!!!

El-Zaffril said...

Wanie: Kawen je... I jadi jurumekap u k...

Anonymous said...

hahaha...macho ka????asal gmbr tu nmpk cam gemuk ja???ermmm???hahaha