Thursday, October 08, 2009

Keropok lekor

Dah nama pun gi ganu. Tak sah la kalau tak pegi beli kopok lekor kan. Orang ganu cakap losong dah tak bape nak pemes. Yang pemes sekarang Bukit Tok Beng. Aku pun tatau. Aku bukan orang ganu pun. Bukang hari hari makang kopok lekor. Hahahahaha

Adik aku cakap, "Ape motif kau amek gambar angkat kaki macam tu"...
Jawapan dia "Sebab Aku tak boleh melompat, dapat angkat kaki pun jadi la"


So ape lagi, layankan je la pic aku post dengan papan iklan kopok lekor. Cukuplah ye, macam tengah tunggu BMW punye F1 race kan.

Takyah tengok la bape banyak yang kopok lekor yang kitorang beli. Yang penting, kete mendak ok. Hahahaha

Foot note: Cerita cinta biasa antara aku dan dia, moga jodoh kami disampaikan. Tak lama je lagi. Hahahaha

8 comments:

momguess said...

lelaki!!!!
den suko ko pkai shirt wana putih2
cam suci gitu
den doa kan jodoh ko spai iyo
aminnnnnn

E.d.Y said...

gamba terakhir seperti seekor ****** sedang melepas..haha

✖sLap mE pLz!™✖ said...

beli kppok lekor mcm nk men golf jerk huhu...

**i like white..

atty's said...

ingatkan betui2 adik kopok lekornya ..hehehe ..

El-Zaffril said...

Momguess: Kak Ina, aku ni suka bebenor la dengan warna putih... sangat extreme dengan warna putih...

Kalau kau suka... aku lagi suka....

El-Zaffril said...

Edy: Selambe kau kutuk gambar aku erk... siap la kau

El-Zaffril said...

✖sLap mE pLz!™✖ : Ada bakat ke aku ni nak men golf weh

El-Zaffril said...

Kak Ty: Ala... malas nak tunjuk... geli