Monday, October 19, 2009

Malas sebenarnye nak update

Huargh, tertekannya la weh. Scholarship sponsor sampai bulan 4 tahun depan. Tapi macam kene extend je weh. Camne la aku ni. Project master tak siap-siap lagi. Shila ZM dah abes dah. Lagi la aku tertekan. Dia buat master setahun je weh. Adeh adeh. Kecut perut aku.

Sekarang jam menunjukkan 9.00 malam. Aku masih kat Lab lagi. Terpaksa kerja macam orang gila. Sebab masa dah time dah weh. Adeh. Anyway, aku akan tetap cuba gak update blog aku.

Lately aku takde story yang menarik untuk dikongsikan. So aku diam-diam je la kan. Hahaha. Duduk rumah pun terasa asyik nak tido je. Better la aku datang lab buat keje. Ade gak pekdahnye.

Foot note: Terlalu menjaga hati dan perasaan orang hingga mengabaikan hati dan perasaan sendiri.

14 comments:

syaf said...

woo x de story yerk...
jom lep-ak pas2 ko bley update dlm blog kaw....hehehhe
just kidding

anyway aku suke kaw nyer last ayat..
jage ati org samapi ati kit6e terabai..slalu jadik cam 2...

E.d.Y said...

extend je..jgn rushing

CaMaRPuTiH said...

gigih sket el. el.. nama ko best arh.. sbb ku suka nama zafril or zafran.. hihi.. kalo ada anak lelaki sokla. apa ek maknanyer?

saje nk release tensi ko yg xle nk abis master tu... kuikuikui...

cabarannya bila dok jg hati org jekkan... kdg2 kene ptgkan diri sdiri gk. pepandaila ek..

Hezesuze said...

lenkali jaga ati sendiri baru pikir ati org len beb...huahuahua

weeiii jmput dtg 25hb ni ek...opn hse after raya kekdahnye....huhuhu

momguess said...

ko xde story nk updte????
huhh
ko buat n3 aper2 pon occay
kira halal
buat n3 ko lunch
ko dating ker
occay lah tuu

luv,
kak guess ko

Hani said...

Wish u all da best...
Bukan senang nak senang..
Sy pun penah sangkut satu paper ms wat master..mmg la sedih bila tgk kwn2 dh grad awal satu sem dr sy, tapi hati mau kuat..huhuh

Jangan tensen2...doa selalu okay!..:D

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/

"Terlalu menjaga hati dan perasaan orang hingga mengabaikan hati dan perasaan sendiri."

kadang kala bila kita buat cam ni orang bukanlah tau pun... atau kang kadang orang tau tapi buat-buat tak tau...

oleh krn sifat tak berkira orang ambil kesempatan plak...

hati kuman sama dicecah.. hati nyamuk sama dilapah... hati gajah sama dibaham... tapi hati manusia mana kita tau... hati busuk ke hati wangi ke... langsung tak jaga perasaan sensetiviti orang lain...makan hati berulam jantung.. sakit hati tertekan perasaan

adekalanya lebih baik jaga hati perasaan diri sendiri....

El-Zaffril said...

Syaf: Kau jaga ati sape ni weh... hehehehhe...

Nyanyi lagu menjaga hati....

El-Zaffril said...

Edy: Tanak extend... nak keje...

El-Zaffril said...

Acha: Tatau la ape maksud nama Zafril... ayah bagi masa lahir dulu... nak mintak nama lain time tu pun tak reti... huhuhu

El-Zaffril said...

Heze: Memikirkan hati orang kadang-kadang...

El-Zaffril said...

Kak Ina: Aku ilek2 je kak ina... hehehehhe... nanti ade entry aku masukkan la...

El-Zaffril said...

Hani: Thank you so much... hehehhehe... tuh la... tengok kawan dah siap project... jadi pressure plak

El-Zaffril said...

Azmi: Agree with you