Wednesday, October 28, 2009

Cuma Sekali

Jarang-jarang menulis. Malas nak menulis. Lagipun tak ada cerita menarik untuk di kongsi. Nanti-nanti ada la perkara menarik yang harus dikongsi. Hehehe

By the way, hari Sabtu lepas sempat la menghadirkan diri ke majlis perkahwinan geng GMB Texas dulu. Argh, demm rindu gile kat Texas la weh. Texas memang antara moment-moment indah yang memang aku tak boleh lupakan.

Aziz and His Wife, Zaty

Antara geng GMB yang sempat aku jumpa

Poyo kan

Ni GMB junior, Faris namanya. Awatlah kau ni makin kurus Uncle El tengok.

Aku pun nak pose depan camera gak. Hahaha

Sejak akhir-akhir ni aku macam hilang arah nak menulis. Kadang-kadang aku rasa aku tak ada tujuan pun nak menulis kat sini. And then, aku realize yang aku menulis sekarang bukanlah untuk aku baca sekarang. Tulisan aku ni untuk aku tatap kemudian hari, mengingatkan moment-moment indah yang hadirnya cuma sekali dalam hidup aku.

Nota kaki: Hidup ini penuh dengan kejutan. Ingatkan dah cukup terkejut. Rupanya sangat-sangat mengejut.

8 comments:

Gieyana said...

Owhh..lamanya x singgah sini..

X per dik..hentam kromo jer menulis taw!

mmg best biler jumpa kengkwn n flashback kenangan kan..:)

syaf said...

ko ni entry kalu x pasal kawen x sah
maknenye jodoh ko dah nak sampai ler 2

farish H said...

wahh da de tokoh amek gmbo ni gud2!

E.d.Y said...

dak kecik tu dahi die penuh dgn bulu..huhu

El-Zaffril said...

Kak Gie: hentam sangat di kromokan ni

El-Zaffril said...

Syaf: Dah hujung tahun ni kan musim kawen....

El-Zaffril said...

Rizz: Mana ade... huhuhuhu

El-Zaffril said...

Edy: Tengok bapak dia la...