Friday, October 16, 2009

Cheese Tart - Order

Ni saja tolong promote bisnes kawan aku. Nama dia Laili. So saja la mempromotekan bisnes homemade cheese tart. Sape-sape nak order bleh la order dengan menghantar email ke lely_mmu@yahoo.com. Bukan ape, ni satu cara aku nak tolong orang la kan. Instead of aku biarkan my blog yang kadang-kadang bersawang ni, at least aku bleh share something.

Harga boleh runding. Mesti la boleh runding kan. Order banyak-banyak konpem dapat murah punye. Range harga per'pc'
Besar = RM1.25
Kecil = RM0.65

Penghantaran sekitar Kuala Lumpur, Kajang and Bangi. Pos tidak diterima, sebab Based dia sangat rapuh dan rangup. Jadi kalau di pos nanti hancur lebur plak. Tak best la kan.

So kalau nak order boleh kontek Lely di lely_mmu@yahoo.com. Ok, tak pun. Korang boleh kontek dia di 017-2218897 dan buat arrangement dengan si Laili ni la ye.

Foot Note: Bisnes lain, next entry erk. Cik Wanie dengan Adief, nanti aku promote bisnes korang pulak. Ada sape2 nak request promotion of your bisnes.

22 comments:

mama tisya said...

ingtkn el wt td..sure akk nk order cpt....ekkekekeke...

nanti akk ada bisnes leh la tlg promote kn gk...ehehhehe

Hezesuze said...

wah bgusnye sales person ni.....ekekeke gud job bro...hahaha

syaf said...

sedap kew kuih 2...

farish H said...

emm sdap ni

momguess said...

npk sedap
aku dah cal laily
tapi pblem nyer
pghantaran
huhuhuhu
el...
ko jadik despatch atar tart ni mau kaaa????

||| PöJìé PööH ||| said...

Ehhh ini cheese tart ker?
Bukan egg tart ker??
Ngidam sehh!

El-Zaffril said...

Mama Tisya: Nak Order pada el boleh je... nak suruh el deliver pun ok je... takde hal la... perkara kecik je tu...

El-Zaffril said...

Kak Heze: nak promote ur catering tak?

El-Zaffril said...

Syaf: Sesedap rasa la weh... aku dah rasa... memang sedap

El-Zaffril said...

Rizz: Try la order...

El-Zaffril said...

Momguess: Kau nak aku hantarkan kat kau ke... boleh je... takde hal la... perkara kecik je tu...

El-Zaffril said...

Pojie: Bukan la... ni cheese tart... dia bubuh blueberry atas dia... yang egg tart tu lain....

LelY CoMo_Ot said...

tq pakcik...heheheheh..tq el..heheheh...nnt kter gi lepak2 mamak i blanjer...mamak jer ker..hehehehe

E.d.Y said...

die boleh tulis2 kat atas tart tu x??mcm epi bezday ke, apa ke...
then leh hntr sampai gombak ke??

El-Zaffril said...

Lely: Jangan la panggil pakcik... jatuh saham I yang muda remaja ni... wakakakaka... tak kisah la lely... tolong2 member

El-Zaffril said...

Edy: Dia tak pernah cuba tulis atas tart tu... nanti aku suruh dia experiment sikit... hehehehehe....

Setakat nak deliver gombak... takde masalah la bang

NuRuLeRnAdEwI said...

Sila2 ler membeli....
Kami mmg sedang mempromosikan cheese tart ni...InsyaAllah.. pelbagai jenis cookies lg akan diperkenalkan..

DeLyNa Cookies

;)

atty's said...

huhuhuh.nampak shedap ar ..

Cik Wanie said...

wah nak promote blog pengantin wanie jugak!!!
tq tq tq dear;)

El-Zaffril said...

Erna: Good luck for your bizz

El-Zaffril said...

Kak Ty: try la... untuk raya haji ni erk

El-Zaffril said...

Wanie: Tolong-tolong kawan kan...