Wednesday, October 07, 2009

Oyen Nikah 25 Sep 2009

Ni gambar nikah oyen, my cousin yang dapat orang ganu tu. Huhuhu, so aku buat a bit classic la dengan warna black and white. Takde masa nak edit la. Kalau ade masa, Alhamdulillah. Banyak nak buat kalau diberi banyak masa. Tapi Allah tu maha adil, dia bagi kita masa sehari 24 jam. Sama rata semua orang.

Anyway, kali ke berapa entah aku tengok orang menikah. Aku plak, tak sure lagi bila la aku ni nak menikahnya. Hahaha... Layan...

Ni masa oyen tengah bersiap. Hahaha Smile oyen... nak amek gambar Ok, dah siap... Pose minit-minit terakhir sebagai orang bujang

Konpem la nervous weh time ni The hantaran

Bakal isteri (time amek pic tu bakal la kan)

Sekali lafaz je tu

Tandatangan oyen, dah sah jadi suami kan

Aku suka part ni

Aku sibuk makan la. Lapar la weh

Untuk Oyen, jangan nakal-nakal. Hua hua hua. Jatuh katil bangun sendirik erk. Wakakakakka, kalau patah katil nasib la. Wakakakakkakaka (gile keji pemikiran)

Foot note: Ada orang kata cinta tu tak logik... gile ke ape orang tu

4 comments:

syaf said...

huhu ko bile lagi doe nk kawen
kazen ko dah pon selamat...

aku plak bajet dalam 25 tahun ke 30...hehehhe

E.d.Y said...

muka mcm ko je

El-Zaffril said...

Syaf: Kau nak kawen? Alhamdulillah... (tadah tangan syukur)... Aku Insyaallah... tahun depan

El-Zaffril said...

Edy: Dah nama pun sepupu aku...