Friday, October 09, 2009

Karok Budget Suara Sedap

Tak pernah plak aku nak bercerita pasal aku gi karok semua kan. Aku bukan suara sedap pun. Haiya, nak nyanyi-nyanyi baik takyah la. Minggu lepas hari jumaat, Lepas je solat jumaat terus cabut gi karok kat Green Box, Jusco Cheras Selatan. Sebab happy hours. 3 jam perhead baru RM10. Campur tax dengan service tax (banyak betul tax kat Malaysia ni, korang sedar tak?) baru RM11.50. Kali dengan 4 orang. Baru RM46. Yang bestnye, free flow drinks and tit bits. Wow, bukan air masak tau free flow. Air macam-macam ada.

Dari kiri: Zuhair, Aku and Halim

Ni Aziz (abang kacak)

Anyway, aku pergi ber4, rumet aku Aziz, Master Mate Zuhair dengan Halim. Zuhair dengan Halim suara power. Sedap, tapi Zuhair suara takde identiti. So u need to work on it Zuhair. Halim pulak, suara dia berlemak. Pergh, kalau Kak Heze dengar suara dia, konpem jadi anak ikan dia terbaru. Wakakakakakkaka

Habis karok, pegi la makan kat Secret Recipe. Aku dah tak rasa Secret Recipe ni sesedap dulu. Hurm, aku kalau gi sini memang makan Black Paper Lamb Pie je la. Sedap-sedap.

Black paper lamb pie

Ni aku tak ingat nama dia ape. Tapi Coffee punye adik beradik la. Aku memang suka minum Hot Coffee

So layan pic of the day, Aku amek Zuhair jadi model aku. Hahaha, si Zuhair ni memang suka bergambar. So layankan je la yerk Zuhair

Sape punye jari la yang cacat tu

Kak Heze: kau cair tak tengok kecomelan muka zuhair ni

Foot note: have you ever...

8 comments:

syaf said...

uitt bess wo p karox
aku dah lame x tuwun karox ni
t plan kitew g same nk

zuhairbaik said...

oit.. bukan main ko pamer muka aku dgn aziz kan.. promote habis2an nampak.. hampagas .. kami dah lah low profile...

farish H said...

kmpem kak heze cair hahahha

Aziz said...

woit...ni dah mcm kes jual minyak ni..

El-Zaffril said...

Syaf: Bile tu? Aku nak dengar korang karok je... aku takyah la... dah tua-tua ni tak sesuai

El-Zaffril said...

Zuhair: Ala... kau kan hensem... harus la aku promote kau cukup2.... dah la hensem... suara sedap... peha mantap... wakakakkaa

El-Zaffril said...

Rizz: Betul ni... kene bawa 25hb ni la macam tu

El-Zaffril said...

Aziz: Ni jual lemak kau la... bukan minyak