Tuesday, June 30, 2009

Speeding: Gathering Extra Part

Alamak, tetiba ada yang sentap plak. Sorry la erk, aku minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki sebab telah membuatkan ramai orang sentap dengan entry aku pasal gathering yang tak berapa nak lengkap. Hehehe, terima kasih la atas keprihatinan anda terhadap posting aku tu.

Antara aksi-aksi mereka yang datang.
Sape tak kenal momgues dengan kak heze kan
Ni semua orang kuat gath ni la

Ni aku nak tambah la beberapa sikit cerita. Hehehe masa hari gath tu, mula-mula Kak Suziey aka Kakak Organizer yang jadi emcee. Tetiba tertukar la plak dengan Momguess aka Kak Ina (betul ke nama panggilan ni). Best gak dua-dua ni jadi emcee. Kak Ina ni memang ada bakat semulajadi. Kak Suziey aku rasa kalau dia tak jaga anak dia time tu. Konpem sekufu, sekepala, sesempoi Kak Ina. Memang depa gandingan paling bagus la jadi emcee. Next event korang dua la jadi emcee. Hehehehe Terima kasih momguess kerana menceriakan kami.

Muka paling banyak tu Kak Watie, dia pun orang kuat gak. tapi datang lambat sikit je. Hehehehe. Muka kedua paling banyak itu la kak atty, selebihnya is Niza, Wanie dengan Masviona

Masa game tu plak, macam-macam plak dia mintak. Sampai aku ni minta pen pada kak atty, sebab nak jawab soalan punye pasal. Hahaha, nasib baik la ade kak atty, kalau idak, memang kalah la saya dengan adik saya tu. So happening la on that day. So thank you so much for the pen k.

Aku memang nak minta maaf la sebab menyombong hari tu. Kepada semua yang datang hari tu El minta maaf bebanyak sebab tak mesra alam seperti selalu. Anyway kepada yang dah kenal, baru kenal atau pernah terserempak semua. Saya memohon ampun dan maaf sepuluh jari. Senang cite, minta maaf atas kekekwatan aku tu. Kenapa aku kekwat. Biar aku dengan Kak Heze je yang tau. Hehehe, anyway aku memang enjoy gila beb.

Nota kaki: Kak heze, tengah cuak bangat ni

20 comments:

Hezesuze said...

wah akhirnye muncul gak n3 gath ang ni kan...bravo!bravo!

eh ang kekwat ke aritu sbb pe ek..(smbil mkn kuaci) huhuhu

[-suziey-] said...

eh kekwat ke? xpongg..ok jek...mesra alam jek..siap menang hamper beso lagi..adeii jeles gue...

hehe...apepn thanks join memeriahkan lagi gathering nih..hehe..ina aka momguess..terbalik tu..hahaa:p seb bek ade kak ina tu..kalu idok mmg tergolek ahkak kt situ ..hahaha:p

Sidratul Muntaha said...

kecik ati den
kak suziey,akk ina n kak wati ko ingt gak as org kuat?
den?
xper...
kami cuba org blkg jer....
apepun..
tahniah sbb dtg tuk our 1st 1 world 1 soul blogger gathering ni.

Cik Wanie said...

hurm,
saya ada terbaca jugak blog seseorang yg citer pasal "KEKWAT" nie tau,
tapi sy lupa blog saper,
owh rupanya awaklah orgnyer yer,
hurm...

apapun,
perkara tue kan dah berlalu,
lalalalalalala...

apapun,
happy2 alwaz;)

El-Zaffril said...

Kak Heze: Kau ni... bagi aku kuaci sikit... hahahahhaha

El-Zaffril said...

[-suziey-]: Hint next gath tu... kene sediakan hamper ni.... Amin... moga-moga dimurahkan rezeki

El-Zaffril said...

Sidratul Muntaha: Ade lagi ke yang sentap... kene ade part 3 ni

El-Zaffril said...

Cik Wanie: Ade erk orang tulis... bak meh link kekwat itu

momguess said...

aku jadik emce bidang terjun dik oiiii
sbb mmg lasung xplan
ko kekwat ker???
maner ader
ko occay arr
tapi aku jeles arr beb
ko menang hamper!!!!!!
nxt time aku black list nama ko dari join game KENALI PASANGAN boleh??
hahahaha (gelak setan)
japsss
aku nk lompat cam ko
adoiiiiii
gedebukkkkkk
cam nangka busuk jer aku jth
huhuhu

El-Zaffril said...

Kak Ina: Kalau perasan la... aku sangat kekwat hari tu... masa akhir-akhir tu baru rasa selesa sikit setelah kak heze bisik sesuatu... anyway nanti amek gambar lompat dengan kau erk

rizz said...

asal gmbo aku xde ni lalaa

atty's said...

wahahahha..el..tp ko ade gak ar tegur kty ..kira ok ar tu..len kali kita beramas mesra lagi ye...

El-Zaffril said...

Rizz: kan dah ade dalam posting sebelum ni... adeh... dah jadi cam kau plak... kene buat part 3 ni

El-Zaffril said...

Kak ty: beramas mesra katanya

Cik Wanie said...

kalau nak tahu nie link dia:
www.cintawanie.blogspot.com

comfirm awk kenal dia...
Lalalalalala

El-Zaffril said...

Cik Wanie: Thanks ye... nanti i buka link tu

niza said...

maner muka tuan tanah??

El-Zaffril said...

Niza: tuan tanah dia takyah la... dah selalu menempel kat rumah

mummYaeesh said...

woit hamper tu weols yg sponsor tau..wah tetiba kan..

adeh..ko cilok pic weols rupenye!woohoo

El-Zaffril said...

Kak Watie: Nak amek pic kau punye pasal... terpaksa la... cilok dari blog uols... walaupun tanpa kebenaran