Thursday, June 11, 2009

Jemputan Perkahwinan

Kepada semua kawan-kawan sekolah menengah masa aku form 4 and form 5, aku nak bagitau yang kawan kita time kat sekolah dulu (ala, kawan main pondok-pondok) dah nak kawen dah. Jadi on behalf of him, aku nak jemput la korang-korang datang ke rumah dia 27 Jun 2009 ni ye. Jangan lupa.

Lupa plak nak bagitau, nama dia Saiful Bahari bin Abdullah aka Baha (nama manja dia kat sekolah dulu). Anyway pada Baha, selamat menempuh alam perkahwinan. Adeh (tepuk dahi 4 kali) surat Jemputan Kak Haiza tak pass lagi. Demm





Ni aku sediakan kad jemputan beserta map untuk ke rumah Baha. Jangan lupa. Jumpa di sana ye. Hua hua hua...

Nota kaki: Korang mesti nak tanye kan, tuan punye blog bila. Aku tau dah. Tunggu kad hujung tahun ni erk

4 comments:

Gieyana said...

simple n nice kad dier kan! sukeee...

El-Zaffril said...

Gieyana: Simple sangat... nanti akak kawen... akak buat kad macam nie yer... wakakakaka....

Nur Farhana said...

Hamboi3 encik zappril.. Kak gie tu da kwen takkan kamu nak soh de kawen lg.. Ish3.. =p

Yeyeh.. Dpat mkan nasi minyak ujung tahun ni.. Ku mahu meja mkan sebelah pngantin yerk.. Hahaha.. =p

El-Zaffril said...

Farhana: tak bleh ke dia kawen lagi satu....

hujung tahun ni... tak sabarnye