Wednesday, June 03, 2009

Rempiting: Edisi Extreme Make Over

Kawan aku ni request tolong promote and vote dia. Sebab dia ni accidentially terjoin Loreal punye competition. Tapi serius weh, kawan aku ni gile extreme make over. Serius la weh. Cun tuh. Anyway memula kita tengok dulu gambar dia.

Nama dia Nurul Erna Dewi (ada iras Ina Naim sikit)

Amacam, tergoda tak? So apa lagi. undi la beb, bukan pakai hp yang sangat membazir prepaid and bill tu. Cara nak mengundi, senang sajo:-
  • Click http://lorealwhiteperfect.my/
  • Go to "Gallery" (Search sampai jumpa muka seperti di atas ye)
  • Click to Vote (make sure its me ye!! I'm using nick ERNA)
  • Please enter your email address
  • Click VOTE
  • Done!!~ TQ Very muchhhh....
  • Undian di buka sehingga 17hb June 2009
  • Talian meminang masih di buka juga. hahahahahhaha
Kawan aku ni mengucapkan terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi mengundi. Allah sahaja yang mampu membalasnya (statement budak AF sangat)

Nota kaki: Aku nak jadi model seluar dalam... Boleh???

13 comments:

Anonymous said...

xcun pun
gemok

NuRuLeRnAdEwI said...

TQ Bro... ;)

ファラ 'aqila said...

suar dalm ea..boleh jek, meh tolong promote..:P

Anonymous said...

huhuuhhuhu... nie nurul erna dewii ke... mak oiiiii lain giler!!!! Cun siottt... fotogenik gak lah gambar nie.... anyway moga success ye dalam this competition... good luck.. vote for erna dewi!!!

El-Zaffril said...

Anonymous: Setiap Ciptaan Allah itu cantik, elok dan sempurna... Fikir-fikirkan ya....

Erna: Sama-sama Adik Erna

Aqila: jangan ar cakap kuat-kuat... malu

Anonymous: Jangan lupa vote ye....

NuRuLeRnAdEwI said...

Anonymous;
mmg gemuk pun.. I sentiasa sedar diri... Tak cun? Takpe.. ade org lain kata cun.. hahaha...

Aqila;
Promo cepat... dr dulu mmg dia nak jd model suar dalam..

Anonymous;
Sape ni erk? Dah vote? hehe... TQ ye...

El-Zaffril said...

Erna: Terima kasih kerana membalas semua komen saya

chii said...

ni da berpunya ke or masih solo lgik...ihiks...

nmpak agak len ar muka erna kalo x pakai spek..pape pun..gud luck

El-Zaffril said...

chii: Saya tatau la single ke tak... hahahaha... memang lain pun.. cun kan...

||| PöJìé PööH ||| said...

Ingatkan Ina Naim nih kamwan kamu!!!
Salah org daaa..!
hehehe..

El-Zaffril said...

Pojie: tu la pojie... memula tengok... it's remind me to someone... ghupanya... ina naim daa...

NuRuLeRnAdEwI said...

||| PöJìé PööH ||| ;
Ehemm.. iyer ker?? Bangga gaks ler.. at least sifat2 kelembutan masih tersalah di diriku ini.. aiceh... heheh...

El-Zaffril said...

Erna: Sebelum ni tidak terserlah ke?