Tuesday, June 23, 2009

Speeding: Edisi Buat Eksperiment

Smart tunnel, pagi tadi terpaksa lalu.

Sorry la dude. busy gila aku buat collecting data. Tensen pun ada. Aiyak, baru la aku rasa nak pecah kepala buat master. Hari tu orang tu berpeluh-peluh jawab exam. Aku pulak berpeluh-peluh nak buat progress report.

Serius beb, takde idea nak karang ape untuk progress report. Bulan depan nak kene habiskan semua ni. Aiyak, tensen-tensen. Camno ni. Dah dekat due dah nak anta thesis ni. Haiya, keje dah banyak menunggu la weh. Aiyak.

So nak layan tak gambar-gambar aku buat eksperiment. Hahahaha, gambar poyo-poyo je. Hua hua hua. Tapi aku still enjoy la. Nak edit blog pun, tak sempat. Ni pun curi-curi masa update blog ni. Malam ni nak berhempas pulas buat report.

Sibuk layan eksperiment aku

Ade plak orang sibuk nak interprem

Stail baru. Ok ke??

Tengah tensen sebenarnya ni. Tak tahu mahu update ape. Novel sabar-sabar erk. tengah cari napas nak tulis ni. Hua hua hua. Ni pun tak sempat napas pun. Ape pun aku sangat gembira hari ni. Dapat siapkan data collection. Till then. See you on my next chapter of life.

Nota kaki: Dah tua-tua cam huduh je pakai menatang camtu. (Ada aku kisah)

6 comments:

Eazy Izzuddin said...

wah!
busy sgt tuh
xD

Noor Ashraaf said...

yang orang interprem tu sape nama die :D

rizz said...

tetap nk kai gelang tgn tu wawaaaaaaaa

El-Zaffril said...

Eazy: Agak busy lately... eh dengar cite korang gi gathering blogger this weekend erk...

Ashraaf: Kau memang pantang kan nampak pompuan dahi licin... adeh... nama dia Ami...

Rizz: Saja... berubah... hahahahahha

Mr. Mofar said...

exp. ape yg ko buat tu? cam nk isi air bateri jer... ekeke

El-Zaffril said...

Mr. Mofar: Itu sedang membuat calibration test untuk device yang aku buat menggunakan Pottasium Ferricynide... so kene menggunakan kepekatan berbeza. Jadi kene guna Deionized water... hohohoo