Tuesday, June 30, 2009

Speeding: Edisi Gathering Mak Orang dengan Anak Bujang Mak...

Saja letak pic bangun tido

Ikut tema yer, color hitam

Aiyak, bukan buka spec la, buka topi. Kene pakai hitam ma. Buka spec mampos kau tak nampak la weh

Hari Ahad 28hb Jun 2009, Kak Heze aka Mak Ikan Besar ajak la aku ni pegi gathering kat Tasek Titiwangsa dengan tema ape ntah, ade soul soul macam tu la. Hahaha, jangan marah erk Kakak Organizer, I kene paksa rela pegi (Tapi aku tetap paling havoc kan.)

Ni lah mak ikan besar aka Kak Heze (kiri) dan Kakak Organizer aka Kak Suziey

So pagi tu aku mengajak la adik aku aka miss tampal koyok and dia punye tunang join sekali, tunang dia gigih joging weh. Aku berjemur dekat 2 jam tunggu si Rizz dengan Qila. Berpeluh gak la weh. Hahaha.

Anyway tentang cite semua tu, kau boleh la jenguk blog orang lain erk. Aku ni cuma pemberita picisan sajo. Hahaha so jengok la blog orang lain erk. Hahaha, blog Rizz, Kak Heze, Kak Suzi, Acha, dan macam2 lagi la erk.

Aku ni datang menempel kan, tapi torkojut eden bila dapat hadiah dari Acha. Mak Ai, cun cun. Terima kasih Acha. Pastu hadiah aku, aku serahkan kepada Masviona. Hehehe pastu depa buat la game. Terima kasih kepada Sidratul Muntaha sebab bagi hadiah, takleh panggil akak, sebab sebaya. Hua hua hua.

Ni la acha, tak sure nak panggil akak ke...

Hadiah dari Acha, thank you so much ya

Ni Masviona, sorry erk pasal hadiah tu

Kira contest kenal mengenal pasangan. Aku menang la weh. Kami sudah hidup bersama selama lebih 24 tahun. Memang la banyak bende tau. Hahaha. Anyway Kak Suziey, kami bukan kembar. Saya ni umur dah nak masuk 27 tahun dah pun. hua hua hua, dengan bangganya mengumumkan umurku.

Dapat hamper, walaupun yang lain hampa (Qiela, komenmu tidak akan di approve)

Yang ni dapat hadiah dari Sidratul Muntaha (terima kasih)

Anyway, terima kasih kepada yang bawa makanan tu. Aku kenyang gila time tu. Sedap-sedap belaka. Maaflah ye, ada yang tak sempat di rasa. Perut aku dah penuh bangat. Mau pecah rasanya time tu. Terima kasih kerana manghappykan semua orang ye. Sebab aku tengok semua orang happy je. Moga pahala banyak dapat. Terima kasih masukkan muka aku ni dalam paper erk. Terima kasih so much.

Masuk paper. Bagus-bagus. Next gath kita panggil Astro ceria plak

Habes gathering, aku terus gi karok. Hua hua hua. Memang semua orang tu hantu karok. Encik Petani (bukan nama sebenar), Mak ikan besar aka Kak Heze, Bakal Mak Ikan aka Qiela, Rizz, Remy, Aku dan juga Wan Imran gi karok kat Mines. Anyway enjoy je, walaupun ade orang tu muka ketat. Wakakakaka

Aku tak nyanyi. tengok je

Anyway, kalau ade gathering lagi, inform-inform la aku erk. Untuk Acha dengan Masviona, jangan miss next gath ye. Hahaha, nak hangitkan kamu next gath. Ape ape pun. Memang sangat enjoy. Hua hua hua.

Nota kaki: Awak, nanti saya bawa awak pulak gi gath ye. Untuk Qiela, aku dah update. Nanti aku settlekan pasal aku punye link k.

18 comments:

Sidratul Muntaha said...

thank god!
at last!
kuar gak n3 dr hang el oii!
thanks anyway for coming.
hope you like my present.
nnti ade lagi..jgn luper terjah taw!!!
daaa!!!

El-Zaffril said...

Sidratul Muntaha: Thanks for the hadiah... memang gua suka bangat semua bende hari tu... cuma tak suka tunggu qiela dengan rizz je... berpeluh2 tunggu... pastu tunggu si remy lagi.... hahahahahhaha.... nasib baik la ade anak-anak orang... bleh la feeling jadi bapak kejap... anyway... kalau ade gath lagi annti gitau la... InsyaAllah, takde aral... sampai la aku

rizz said...

hahahhaak ko tgu aku ngn qilah kew sori la yek lmbt ekeek.kemen gmba aku tlentok bgaii

El-Zaffril said...

Rizz: Wajib ar letak gambar kau post seksi... lagipun gambar masa karok tu jer yang ada... maksud aku... semua sekali

momguess said...

apasal nama ngn gambar aku xde???
sentap arr kejaps
huhhuhu

Farhana said...

Weewitttt.. Macam org muda seyh encik zaffril.. Aik.. Tak muda ke skarang??? Kih kih kih.. =p

Muke excited giler dapat hadiah.. Ahakz.. Encik Zaffril.. Ngape tak pakai baju fink fink.. Musti comeyyy.. Hik hik.. =p

atty's said...

tkde pun gambar kty..huhuhuhuh

[-suziey-] said...

thanks for joining ok..korang mmg sporting...dpt hamper beso [plak tuh..huh..bak sket..ekekek:D
sonot dpt kenal :)

||| PöJìé PööH ||| said...

ohh sungguh aku jeles!!

El-Zaffril said...

Momguess: Sabar-sabar... semua orang dok nak sentap dengan aku ni weh...

El-Zaffril said...

Farhana: Saya nampak muda... mana ade... dah berkedut kedut dah kulit ni... anyway saya tak pakai baju pink sebab tak sesuai dengan warna kulit... almaklumlah kulit jawa

El-Zaffril said...

Kak Atty: Sabar kak atty

El-Zaffril said...

Suziey: Alhamdulillah... seronok dapat kenal korang yang baik-baik belaka... hehehehhe

El-Zaffril said...

Pojie: Apa kata lepas ni pojie organize... huhuhuhu mesti tak jeles

masviona said...

insyaallah if next time ada lagi n free leh jer join lagi..best ooowwwh gathering ritu kan...:)....uols semua yg ada harituh pun semuanya best..enjoice

El-Zaffril said...

Masviona: Tunggu entry khas gath ok... hehehe... jangan tak join plak next gath ye...

edan coba said...

tidur Zaff bereksesori yea!!!
sgala gelang lah.. cincin tut!!!
taniah... mmg ada style!!!
keh keh keh...:P

El-Zaffril said...

edan: Tu bangun tido baru pakai... lepas tu pose dengan muka tak mandi lagi... hahahaha