Monday, June 01, 2009

Advice Kalau Nak Beli Kete

Most reliable brand. Itulah ungkapan paling tepat untuk toyota corolla ni. Kalau tak caya tengok gambar-gambar kat bawah. Memang mantap la weh kete tu. Kalau wira la. Mau dah tercabut semua body part kalau drive dari KL sampai Alor Setaq. Wakaka, Alor Setaq katanya.

Masih mantap tu... Masih ganteng kata orang jawa

Bawak lane yang sederhana laju tak tahan

Cepat beratur beli nombor

Nampak tak ape ada di dalam

Traffic Jammed pun bedal sajo

Huwa huwa huwa... speechless

Untuk orang yang beli kete tu. Silalah fikir-fikirkan. Tengok toyota ni, tahan lama gile. Kire value for your money la kan. Memang jimat tahap power rangers punye.

Untuk semua orang. Mampukan kereta anda bertahan sebegini. Hua hua hua. Fikir-fikirkan dan selamat beramal.

Nota kaki: kete aku tatau la sampai bile tahannya

7 comments:

rizz said...

haha lawaknyee bole lg jln tuh hahak

reidaa said...

Sampai ke tak tu? tak kena tahan ke?

El-Zaffril said...

Rizz: Tuh la... ape kata rizz beli kete camtu

Reidaa: Tak pasti la... kalau road tax ade... takkan nak kene tahan

Cik Wanie said...

wakakakakakaka,
ayat yg ini buat i x tahan doe,
"Kalau wira la. Mau dah tercabut semua body part kalau drive dari KL sampai Alor Setaq. Wakaka, Alor Setaq katanya."

terasa tau i,
mentang2lah kereta i eksiden,
bluek!!!!
sentap 10 saat


10


9


8


7


6


5


4


3


2


1


ok dah kembali to normal...
hik hik hik

El-Zaffril said...

Wanie: Ler Cik Wanie... terasa ke?? Haish... tak sengaja je tu... usik2 manja katanya... hahahaha

||| PöJìé PööH ||| said...

aiyooo motip mention Toyota!!
El pakai Toyota ka la nih??
clust!!
Toyota pa aleh tau!!
Leh rempit samer²..
**matiler sagat!

El-Zaffril said...

Pojie: El pakai yamaha la... bukan toyota... hahahha (tetap nak cover katanya)....