Monday, June 22, 2009

Rempiting: Edisi Budak Baik

Diam-diam, ada kisah duka melanda. Ahaks, aku sakit la weh lama tak online. Lama tak update blog bagai. Weh, tensen tu sakit. Tapi tu nikmat menghapuskan dosa-dosa kecil. Hahaha. Mak ai, banyaknye la dosa aku ni weh.

Anyway pasal sakit tu takyah la tau aku sakit ape. Tak penting. Yang penting, baru je nak recover sikit. Hua hua hua. Sikit je. Jadi la. Tak banyak pun. Ni pun masih sengal-sengal otot sendi semua la ni.

Sekali buka facebook. Ade orang tag gambar aku da. Kelakar gila tengok muka aku zaman dulu-dulu. Ape taknya. Muka tak matang langsung. Hahaha. Kalau tak caya kau tengok gambar kat bawah ni.

Haiya, memang aku tak ingat kat memana mula-mula tu. Then tanye la empunya gambar tu, Kak Nisa. Dia kata kat Kuala kangsar, masa program desa tercinta tahun 2004 kalau tak silap. Mak Ai, gila oldies gambar tu ok. Tapi aku kelihatan seperti menara KL. jangan marah erk Kak Nisa

Gambar ni masa AC 2004. Aku jadi committee member untuk persembahan kalau tak silap. Hua hua hua. Malam tu sempat gak melalak lagu dua insan atas stage. Hahaha masa ni umur aku 22. But do I look like 22? Tak kan? Hahaha Kalau orang cakap aku lepas SPM, aku iakan je

Yang ni plak appreciation dinner untuk AC 2004 tu. Jadi aku pun join la. Dah orang belanja kan. Melantak makan je la kejenya.

Bila tengok gambar lama-lama, kelakar juga rasanya. Nampak tak matang sungguh aku kan. Lain gile. Muka comel. Rambut budak-budak. (Gila berangan).

Novel aku akan diupload beberapa hari lagi. Sabar ye. Sakit hari tu teruk bebenor. Sampai takleh nak bangun segala. Adeh. Tensen2. Sakit ape? Biarlah rahsia. Hanya Allah sahaja yang tahu.

Nota kaki: Thanks for the ring, parker pen and the chain

4 comments:

Cik AniS GalaXy said...

moga cpt sembuh el
ternantikan ur novel..

gambar2 yg buat el perasan muda..
skg msh muda ker???
opsss soalan cepumas..hehe

rizz said...

hehe ade edisi dak baek ktnyaaa

Farhana said...

Encik Zaffrilll.. Akhirnya.. Heehee.. Wah.. Suci gilerrr muke anda masa MUDA-MUDA dulu.. Hak hak hak..

Anyway, selamat memulihkan ksihatan anda yerk.. Hehe.. Tak sabar tggu next chapter.. =)

El-Zaffril said...

Anis: Baru nak pulih dari sakit... ni pun masih belum berapa sihat...

Rizz: I memang baik pun... tetttttt

Farhana: I know... semua orang tak sabar nak tau ape jadi... jangan risau...