Monday, April 20, 2009

Rasa nak makan..

Semalam hujan la kat area SK ni. So almaklumlah aku ni kan rempit sejati (katanya) mana la nak ada baju hujan semua tu kan. Jadi seharian duduk rumah. (Hati masih tak tenang)

Then malam plak kelaparan la plak. Aku ni kalau dah datang nak makan. Mak ai, seleranya melampau. Kalah mak ayam mengandung (apasal asyik mak ayam je ni).

Lately aku banyak berdiam kan. Hahaha, lebih baik berdiam dari berkata-kata. Biarkan orang lain membuat andaian. Tapi jangan terlebih, nanti jadi fitnah.

Sambil duduk kat rumah tu sambil la menulis Novel yang stuck dah banyak kali dah. Baru sampai chapter 12 kot. Tapi tatau harus di post ke tidak. Seperti simpan saja lagi bagus kan. Hahaha

Tapi yang best tu, dia punye rasa nak makan teruk betul. Ade ke, bleh plak aku nak makan KFC. Hua hua hua. Tak ape la. Aku tak kisah. Janji aku makan.

Tak plan dengan sape-sape pun. Tiba-tiba En. Hazimin offer diri nak temankan aku makan. Alang-alang dah ade orang teman. Ajak la Zawati sekali. Bagi kecoh sikit. Ajak Ajiz housemate aku tu dia tanak plak. hua hua hua

Ni la Zawati aka Mek Ja, masih single beb

Ni tak perlu la di perkenalkan buat yang dah kenal. ni Mr. Hazimin. Tapi kenapa dengan T-Shirt tu yer. Tettttt

Ala, mek ja malu-malu plak. Tu dia pegang Cheezy Wedges. Kak Fini pesan.

Ha.. buka pun penutup muka tadi. Huhu. Malu-malu konon

Aku ni kalau terasa nak makan. Memang makan je keje. Tapi kalau hilang selera. 48 jam tak makan pun tak ape. Pelik betul aku ni. Patutlah badan aku ni makin melidi. Huhuhu by the way kawan-kawan aku dua orang tu memang single. Sape-sape nak berkenalan. Sila la ambil no dari aku k.

Nota kaki: Menurut sumber, hari khamis 23hb ni ade J-card day. Betul ke?

3 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

best²!!!

rizz said...

tomey la hazimin tuh ahhaak

AHMADSUFI6177 said...

salam.. datang melawat.. =)

sedapnya makan bro.. hehe