Sunday, April 12, 2009

Top Superb Blogger: Pengalaman Seorang Blogger Tersepit

Blog saya ini dibuka secara rasminya pada 27 May 2006. Masa mula-mula tu memang bodoh gile la aku ni nak tulis blog. Mana la aku reti tenet-tenet semua ni kan. Merempit aku tau la. Hua hua Hua. Waktu ni aku dah muka bekerja la.

Kemudian aku stop bermula February 2007. Masa ni aku dah pindah Texas. Al-maklumlah. Dah keje sana agak busy la sikit. Pastu aku stop blogging sampai la February 2008. Pastu non-stop la sampai sekarang.

Pengalaman yang best tu takde la best mana. As usual, kenal kawan-kawan. Pastu kenal geng blogger. Macam community yang lain. Memang ada jumpa je pun dengan geng blogger kan. Masa ni la kenal few members.

Then join la Top 100 Most Famous Malaysian Blogger. Currently dah rank berapa ntah. Tak ingat la. Pengalaman tu biasa-biasa je la. Takde yang menarik pun. Cuma masih berusaha keras untuk menyiapkan semua tugas yang diberi.

1 comment:

rizz said...

lme bbloging.gud effort ngee!