Friday, April 24, 2009

Langkah Kanan

Minggu ni banyak betul langkah kanan aku. Semalam shopping sangat best ok. Bila duit biasiswa dah masuk. Hua hua hua. Suka betul aku. Lepas tu ni nak cita kat korang. Semalam memang tak sempat langsung nak makan.

Masa tengah tunggu Akmal interview kat Texas, aku sempat la pekene rojak depan Texas tu. Memang sedap la weh gua cakap lu bai. Kalah rojak-rojak mamak segala kedai mamak kat Malaysia ni. Tak caya korang try la. Memang tak cukup sepinggan. Tapi aku makan sepinggan dengan cendol semangkok je.

Mana la nak cukup. Pastu dah seronok sangat shopping. Lupa plak yang perut ni lapa. Mana nak cukup bai. Perut aku ni laparnya memanjang. Makan la Sushi sikit. Buat alas perut. Petang tu makan pisang goreng. Mana la aku ni tak kurus kering. Hua hua hua.

Malam tu plak sampai-sampai tempat tusyen, mami (bukan sugar mami ye) suruh abeskan tusyen cepat-cepat. Nak celebrate bithday Iqbal (anak mami yang no 2). Adeh, memang langkah kanan la aku ni weh. Hua hua hua.

So makan la lagi. Melantak banyak gak aku ni. Semua aku bantai. Hua hua hua. Snap la few pic untuk kenangan blog. Hua hua hua

Ni la besday boy, Iqbal. Baru 18 tahun ye.

Huhuhu Tengok makanan, Ya Allah. Banyaknye, berapa sangat la yang makan padahal. Tak ape. Aku suka sangat. Sebab semua perut time tu tengah lapar. Hua hua hua.

Ni plak keknya. Kek orang di atas katanya

Snap the picture with mami and daddy

Bestnye. Rasa tak sabar nak celebrate besday nanti. Huhuhu. Mesti syiok kan. Tapi selalu sangat celebrate sorang-sorang. Terpaksa la. Nak buat camne. Tapi tahun lepas aku rasa boleh tahan meriah gak la. Hua hua hua

Nota kaki: Besday nanti nak kek White Chocolate Macadamia ye. Hua hua hua. Dapat 1 slice jadi le. Buat syarat sambut besday

2 comments:

rizz said...

sedapnye kekk ahaksssssssss

sayalahfaizul said...

sedapnye... i'm addicted to food. u can just see it, from my size... haks