Monday, April 20, 2009

Aktiviti hujung minggu: Mak ayam rentung

Assalamualaikum...

Lama dah tak bercerita tentang aktiviti-aktiviti terlampau saya dalam blog ni. Hahaha. Ape la jadi dengan saya kan. Saya sihat je. Cuma ada beberapa perkara yang kurang mengizinkan saya terus menulis blog.

Hujung minggu lepas, last saturday sebenarnye, selepas peristiwa besar dalam hidup aku, my sis kat kl buat la BBQ kat rumah. Yer lah. Memandangkan dah keluarga berkumpul kan. Buat la makan-makan sikit. Hua hua hua

So takde banyak bende aku nak cerita sebenarnye. Lately aku sibuk dengan penulisan. Huhuhu. So tunggu la hasil penulisan. Tengah tunggu tarikh yang sesuai untuk publish everything. Huhuhu.

Insyaallah. Minggu depan akan keluar la Prolognya. Saya sedang berusaha untuk mencari layout yang sesuai. Kene la ambil sedikit gambar semua kan. Bagi cerita tu sedikit bernyawa. Mesti korang dah tak sabar bukan.

Anyway, enjoy the food...

Macam sedap je yang ni

Yang ni Baked Potato with Cheese

Kepak ibu ayam yang di marinate

Sessi membakar

Kerentungan tahap ultraman

Aku yang sangat kurus kering skrg

Dengan Auji and Adik

Nota kaki: Lately asyik teringat sahaja orang di Shah Alam. Kalau dia membaca posting ini. Sila-sila la sms saya ye.

4 comments:

rizz said...

ee sedapnya!!

Cik Wanie said...

mak ai sedapnyer mknan2 itew,
hurm...
x sbr dah nie nak tunggu 060609,
cepatlah skit!!!!!

adoilah...

psssttt,
org shah alam,
i tahu perasaan u,
sabar eh,
ingat x pesan i ari tue,
hurm

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhhhhhh shedap!!!

Nur Farhana Abdullah said...

Burrppp.. Adeh.. Kenyang tgk mkanan jewk.. Haha.. =p