Saturday, April 25, 2009

Bosan Betul Exam

Hari Jumaat (26hb April 2009) pagi tu aku dapat call dari opis. Suruh jaga exam. Aiyak, terpaksa la kan. Dah jabatan tepon. Terpaksa la buat. Kalau idak naya aku. Hua hua hua Kesian aku kan. Terpaksa jaga Exam tak pasal2.

So petang tu jaga la exam my student. Mak ai, soalan dia susah nak mampus. Memang konpem la student aku banyak yang tak bleh buat (bukan aku yang buat soalan la). Sian sian. Tak ape la.

Kalau fail tahun depan cuba lagi ye. Tak susah pun study kat uni ni. Selagi tak pass tak bleh grad. Bukan macam spm. Fail pun boleh keje. Hua hua hua. Still dapat sijil kalau BM hang tu lulus.

So snap-snap some picture. Enjoy la ye.

Yang ni gambar sebelum exam bermula...




Sewaktu Exam dijalankan...




Nota kaki: Teringat azab exam zaman muda-muda dulu

2 comments:

rizz said...

huhu gud luck:p

El-Zaffril said...

Rizz: Bukan i yang exam la rizz... my student