Friday, April 17, 2009

Tagged lagi

Adeh, pagi-pagi subuh macam ni buka la blog. Tak pepasal kene tag. Aiyak. Dari Ms. Farhana.

Saya telah tag anda wahai si otai blogger. =) 1st time menge'tag' dan anda adlh mangsanya.. Haha..

Perhatian untuk Cik Farhana, Saya belum lagi menjadi otai blogger. Hahaha. Anyway thanks for the tagged. Sometimes buat tag macam ni bleh la mengupdate sikit-sikit blog aku yang sedikit bersawang ni.

1) Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah guna skunk jangan tipu2 ek tak suke..

2) Bagi tau nape anda suke wallpaper anda ituhh..

3) Tag 10 people

4) That's all

Ni la wallpaper aku

1) So ini la wallpaper PC aku ni. Yang biasa-biasa saja. Wallpaper ni actually di generate oleh webshot. Aku set setiap 24 jam akan tuka la wallpaer baru. Nasib baik la keluar wallpaper yang ni. Kalau idak kantoi... tettt...

2) Kenapa aku suka wallpaper ni? Aku tatau la sebab apa aku pilih wallpaper ni. Tapi yang aku tau, aku ni suka je bende-bende yang bikin gempak ni.

3) 10 orang yang aku nak tagged. Aku tatau la sape. Hurm. tak ape la. Sape-sape nak buat tu sila la ye.

4) Thats all

2 comments:

rizz said...

cntekk ahhh walpaper hehhee

Nur Farhana Abdullah said...

Ape yg kantoi tettt tu.. Cite la sket.. Taknak cite sket, bnyk pn jadi laa.. =p