Friday, July 17, 2009

Terima kasih


Terima kasih banyak-banyak kepada ang wish birthday thru sms, blog, facebook, frenster, siap call lagi. Serius, I'm speechless. Nanti I letak kat dalam blog for thing that happen on 17th yeah. Anyway, thanks for the birthday cake awak. Thanks a lot for the pizza. I love it so much. Thank you for all.

Frankly speaking, for this year birthday, takde rasa ape pun. It was like normal day to me. Malam tido awal. Then siang gi kampus. Sehari tak sempat layan sms sangat-sangat.

Nota kaki: Aku tahu dia akan hadir lagi sekali dan waktu itu... entah

11 comments:

CaMaRPuTiH said...

el.. hehehe... ni n3 ucap time kasihkan... xpe... wish gakla "happy belated birthday" Semakin usia meningkat, kita menghitung hari kematian.

momguess said...

'Aku tahu dia akan hadir lagi sekali dan waktu itu... entah'
ko cam jiwang jer dik
knp????

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

stay young bebeh! :D

El-Zaffril said...

Acha: Sebenarnye nak diam-diam je besdey... terkantoi la plak... wakakaka.... sebab tahun ni malas nak sambut... hehehhehe

El-Zaffril said...

Kak Ina aka momguess: Hahahaha, aku memang jiwang karat la Kak Ina... mat rempit yang jiwang... hehehehhe

El-Zaffril said...

Anuar: tq tq.... tengah gigih ni tegangkan kulit....

atty's said...

dah wish kt blog org..
tapi nak wish gak kt blog el.
selamat hari jadi..semoga el mendapat kerahmatan dr nya..semoga murah rejeki selalu sehat selalu amin..

Mohd Zapril said...
This comment has been removed by a blog administrator.
El-Zaffril said...

Kak Ty: thanks... nanti ape ape ada story el nak annouce... heheheh

Muhammad Hazimin Wahab said...

happy belated birthday gak :) sorry lewat.... lupa lak ariel pun sama2 geng lahir bulan Julai !

Semoga dimurahkan rezeki, hidup sentiasa bahagia & diberkati tuhan !

nanti nak ajak makan cendol UNITEN :) <--- hadiah birthday yg simple sebab dah alang2 ada di uniten :)

El-Zaffril said...

Hazimin: insyaallah... ade masa kita gi makan cendol erk