Saturday, February 07, 2009

My Best Friend Wedding


Ni adalah pasangan pengantin baru yang tak berapa baru la sebenarnye. Agak lama gak la. Bulan 11 tahun lepas diorang di satukan. Both of them kawan aku. Tapi the girl ni kawan baik aku. Nama dia Fadhilah. I use to call her Fadhil or Dhil je. Sebab dulu kecik-kecik dia ni agak kasar. Kami kawan baik, rakan sekelas dari darjah 1 sampai tingkatan 5. Until now kitorang still lagi bestfrend.

And then the guy tu husband dia la of course kan. Nama dia Ahmad Yusri. Haha. Yus ni kawan aku gak, merangkap client insurans aku la. Umur dia tua setahun dari Fadhilah.

Semoga dia berbahagia. I know they are happy. Kadang-kadang tu gaduh-gaduh manja kan. So biasa la. Suami isteri kan. Sedangkan lidah lagi tergigit. Inikan pula suami isteri.

1 comment:

rizz said...

tuan punya ni blog bile lak nk kawenn