Thursday, November 26, 2009

Malam Muhibbah MMU Melaka

Amacam, Stylo tak?

Minggu lepas sempat la menghadikan diri ke Majlis Makan Malam Muhibbah yang dianjurkan oleh MMU Melaka. Diadakan di Dewan Bestari, Ayer Keroh. Aku ni memang muka tak malu. Senior yang dah terbuang pun masih lagi tak sedar diri mencemar duli join program MMU. Hahaha

Antara persembahan malam tu

Program ni aku tak pasti la dianjurkan untuk apa. Tapi yang penting, aku datang cuma nak makan and jumpa mana-mana Junior-junior yang masih lagi sayangkan MMU. Hua hua hua. Sakit hati tak dengan statement aku. So selamat menjadi warga tua MMU erk. Aku dah selamat dah. Now nak jadi warga tua UPM.

Ni gambar dengan Staff and Junior

Ni dengan sape-sape ntah, layankan je

Malam tu ada la persembahan kebudayaan semua. Aku layankan je la kan. Bukan apa. Malas nak layan sebenarnye persembahan malam tu. Kami ditempatkan oleh abg six pack di belakang sekali. Almaklumlah, takut kami buat kecoh katanya.

Meja kami malam tu, Azmi kata, Meja Puaka

Apapun, I don't really enjoy the program, but swear to God I miss the moment during undergrad. Jumpa member-member kat MMU and also the juniors memang sangat enjoy and sempoi. Hua hua hua. Ape pun. Good luck for your study.

Kalau nak tengok pic, boleh tengok kat facebook. Nak upload semua kat sini, hosting kecik. Takut penuh plak nanti. Tunggu aku beli hosting la erk.

My exhousemate, Dwang
Bersama Shikin, Apis and Kawan Shikin
Ni pose istimewa untuk malam tu. Kat props set and Red carpet

Aku kalau tak melompat tak sah

Nota kaki: Bangun, berdiri dan berlariJustify Full

4 comments:

Hezesuze said...

ishh pic ni ko upload plak kt blog ko ni el...pic berjimba2 ritu mane??? adoaiiiii....

p/s suke pic lompat tu...ahaks!

farish H said...

wah mnariknyaa

El-Zaffril said...

Farish: Memang menarik... pergh... kalau kau datang... sure tak senang duduk... hahahahah

El-Zaffril said...

Heze: Sorry... lambat upload...