Tuesday, November 17, 2009

Tagged dari Kak Ina

Dah lama aku tak buat tagged. Nasib baik la ada yang berbesar hati mengisikan kebosanan aku ddisiang hari. Nak update stories macam banyak sangat plak. So buat la sikit-sikit. Apa yang patut je gua buat. Hua hua hua. Terima kasih Kak Ina.

a. write five (5) interesting facts about the person who gaves you this award.
(100 pun aku bleh tulis pasal Momguess)
  1. Dari riak mukanya aku rasa dia ni garang (teringat entry yang dia pi serang anak orang sebab jual T-shirt huduh kat anak dia)
  2. Ada 2 lelaki bertakhta dihatinya (obviously bukan aku la kan)
  3. Tetap menawan dan cantik walaupun sudah boleh dikategorikan berusia aka kertu... hua hua hua (keji tak ayat aku Kak Ina)
  4. Happening walaupun aku dia ni tak hitam macam HappeNing Baizura...
  5. Sangat suka di belanja (betul... ni sah-sah semua orang suka)
b. jot down ten (10) interesting facts about yourself and your hobbies...
  1. Aku suka main boling
  2. Aku suka tido
  3. Aku suka tulis blog
  4. Aku suka sakat orang
  5. Aku suka melompat
  6. Aku suka karaoke
  7. Aku suka Hot Ms. J
  8. Aku suka Makan Nasi Lemak
  9. Aku suka Air Sirap Bandung Cincau
  10. Aku obses dengan gigi aku. Hua hua hua
c. pick your ten (10) more deserving recipients and the describe them
(ni paling best ni, watch out yer korang, korang dan korang semue!!!!...)
  1. Auji Sam
  2. Acha aka Camar Putih
  3. Amir (Ape cita la dia ni)
  4. Pojie Pooh
  5. Rizz
  6. Remy
  7. Fatin Azmin
  8. Kak Heze Suze
  9. Kak Senduk (dia baca blog aku ke)
  10. Aimi Sam
d. leave a comment on the recipients blog to tell them that they've been tagged.... (Biarlah diorang tengok sendiri. Tak sempat nak blog walking)

4 comments:

momguess said...

hahahah
akhir nyer
ko updte blog
muahsss

aku ader youtube baek punye untuk ko
'geli mat'
ko tgk yer, den paksa

Hezesuze said...

waduh! baru saje wat welkam bak kt blog sndiri ujung2 kene TAG plak..adoaiiii...kene wat ni nnti kocik ati EL..muhahahahaah

El-Zaffril said...

Kak Ina: Ape ko bondo youtube kau tu...

El-Zaffril said...

Kak Heze: betul2... nanti aku kocik ati