Wednesday, December 02, 2009

Gaya Mutu Keunggulan

Saja nak poyo-poyo nak tunjuk skill yang budget hebat. Haha, tak ada story yang mahu di update. Jadi mempoyokan diri and tunjuk bagus la kononnya. Hahahaha. Ni kisah main boling 2 minggu lepas. Ni pun Kinot ajak main boling. Kalau idak, memang takde member la nak main. Huhuhu.

So layankan picture je la. Malas nak bercerita panjang lebar. Hahahaha

Ni aku
Ni kinot
Ni Siti, Mila, and hubby Siti, Syahril

Skill aku main
Ada bran?
Pose ala-ala gimnas Gimrama. Hua hua hua

Berlagak kan aku. Anyway gambar-gambar ni dah diupload lama di Facebook. Malas sahaja mahu mengupdate blog. Terima kasih la rajin singgah blog aku. For the time being memang tak sempat nak edit ape-ape. Insyaallah, lepas semuanya selesai, ringan sikit. Amin

Nota kaki: Insyaallah, tournament bowling akan di announce tak lama lagi. Kejap je lagi. Tak lama dah.

5 comments:

Hezesuze said...

wah teror nye ko EL tp nape ritu men ngan akak ko xteror???? muhahahaha

yg penting cpt update sal tonement boling tu...huhuhu

farish H said...

gile boling taw hahaa

atty's said...

semuanya mcm pemain pro..hehehhheh

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wahhh mata sampai 2 rat??? apsal lawan aku x sampai tue? apakah ang terkena santau angin aku??? wakakaka

myview said...

gila kentang 212.... peh!!

jom zapril... bowling kat melaka... pusat bowling terbesar di malaysia... hehehehe...