Wednesday, November 18, 2009

Persandingan Sha dan Fairuz

The next day hari Ahadnye la (15 Oktober 2009). Majlis persandingan yang diadakan di Monterez Golf Club. Tiada apa yang aku nak story sangat pun. Gambar memang banyak ambil. Cume malas nak upload banyak-banyak. Ape pun memang friend wedding of the year. Meriah sungguh.

Aku cempat cilok flower girl yang comel ni.
Ni la teman-teman yang ke Majlis persandingan Sha dan Fairuz
Sempat menjadi Setan Gondol.

So pose la jadi baik. Lebih baik begini kan. Hahahha

Sempat dalam Majlis tu, kawan-kawan Sha usik "Kitorang ni masih anak dara, kau tu dah bukan anak dara". Sempat Sha membalas "Masih dara lagi tau." Tak sempat. Almaklumlah, banyak yang nak diuruskan. Hahahhaha

Apa pun, selamat berbahagia untuk Sha and Fairuz. Rumahtangga aman damai. Amin. Buat anak banyak-banyak erk.

Nota kaki: Seronok melihat kawan-kawan bahagia. Tengah tunggu bila Kak Ina plak ni.

8 comments:

momguess said...

den dulo ker
ko dulo dik???
lalala
den nak kawin!!!!

Hezesuze said...

a ah kan ko bila ina woiii....kate bln dec thn ni..btul ke??? ahaks!

eh apsal akak tgok ko makin botak EL....ekekeke tp ttp macho...haha

farish H said...

el ko cm da gumiks je hahhaaa

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

ilusi mata ke ni? el dah gemuk dlm gbr. kekeke

El-Zaffril said...

Momguess: Kau dulu la akak... nak amek gambar kau kawen la kak ina

El-Zaffril said...

Kak Heze: Betul ke bulan dec tahun ni... dah dekat dah ni

El-Zaffril said...

Farish: Ye ke... petuaku berjaya... kita jumpa esok... kau tengok aku gemuk ke tak

El-Zaffril said...

Anuar: Ok la... takde la orang kutuk I macam papan lapis