Tuesday, August 11, 2009

Wong Solo

Tahun ni takdenye nak celebrate besdey sangat2 la. Lagipun tahap aku ni dah selayaknya takyah la celebrate. Dah tua-tua dah. Tak sesuai. Tapi yang penting ada orang belanja aku time besdey aku. (Gila outdated story ni)

So pada 26th July hari tu, Zawati aka Mek Ja telah mencemar duli belanja aku makan di Restoran Wong Solo. Ni kali kedua aku makan kat sini. Best gak makan kat sini. Kami order set je. So tak perlu nak story banyak-banyak. Layan je pic di bawah

Zaa, Che Rodz and me

Air yang kami order. Sedap-sedap belaka

Makanan yang kami order

Wong Solo menyediakan makanan berkonsepkan nasi padang. So ade la ayam penyek. Serunding kelapa semua la. Memang best. Restoran ni terletak di Dagang Avenue Ampang. Sape tatau jalan, meh aku tunjukkan. Tapi jangan lupa belanja aku sekali. Anyway makanan dia memang best.

Lepas makan and kekenyangan, Kami pun terus la ke One Utama. Masa ni aku dah tak larat dah. So bertahan jer la time ni. Memang dah tak larat dah. Virus dah merebak satu badan. Hahaha.

Che Rodz, tak nampak la muka kau. Perasan tak muka aku dah pucat.

Last-last aku pengsan kat OU

Anyway hari tu, aku enjoy la. Cuma tak berapa puas nak enjoy je. Hahaha, anyway ade sesape nak belanja aku lagi. Aku dah sihat dah ni. Makan pun dah banyak. So ade bran nak lawan makan dengan aku. Hahahaha, Jom jom. Mari kite membuncitkan perut. Hua hua hua

Nota kaki: Terasa aman damai je sekarang ni.

6 comments:

rizz said...

cdapnyekkk

'AQILAH said...

wong solo macam jawa jek

momguess said...

ko kan dah tau g OU
xde pon caling2 aku tau
umh aku dah sah2 dekat situ
benci tau!!!!!
mentang2 arrr aku dah ade yg punye!!!
lasung xnk ajk join
huhuhu
japsss
aku nk sentap

El-Zaffril said...

Rizz: Serius memang sedap

El-Zaffril said...

Aqila: Memang restoran jawa pun... wakakaka

El-Zaffril said...

Kak Ina: jangan la sentap. Aku takde no phone kau la kak ina