Monday, August 17, 2009

Will You Marry Me

Yes, I do. Was it her answer to me? Or a rejection that I need to face all the embarrassing moment through out my whole life. Hahaha, gempak je ayat kan. Proposal katanya. Hehehehe. Ape pun keputusannya aku redha la. Hua hua hua

Will you marry me?

Anyway sebenarnye saja je posing depan poster-poster tu. Selalu orang tayang tiket wayang. Meh aku tayang poster cover version punye. Hua hua hua.

Memula tengok The Proposal. As expected. Lakonan Sandra Bullock memang agak tipikal, tapi masih menghiburkan. Dia memang sesuai dengan watak tu. Cuma dia sedikit kertu. Itu sahajalah. Nampak sangat laki tu macam anak ikan dia. Sesiapa nak layan komedi ringan and bantai gelak-gelak dari awal sampai akhir. Sesuai sangat tengok cite ni.

Lepas tu, tengok GI Joe plak. Cite ni cite kartun zaman aku kanak-kanak. Serius la best, enjoy sangat2. Serius aku enjoy tengok cite ni dari awal sampai akhir. Full of action. Hahaha, so aku memang layan je tengok wayang. Hua hua hua.

Ni tak puas amek gambar tranformers la. Terus amek pic dengan replika-replika itu. Haish. Memang serius la weh. Aku tak tengok transformer sebab Megan Fox tu laki. Hahaha, cantik tapi asalnya laki buat ape.

Ape pun. Kita layankan poster-poster cover version di bawah. Hua hua hua. Jangan marah...

Awak, lari-lari... jom kawen lari

Awak, cepat-cepat. Umi kejar kita tu

Ni jadi cover version GI Joe.

Ko memang sesuai la Siti amek watak pompuan tu

Selambe nyorok belakang Kinot. Movie ni bakal keluar akan datang. Tatau bile.

Nota kaki: Semua orang duk menayang bf dengan gf. Meh aku tayang bebanyak. Haha, ni untuk seseorang, "Saya gembira, saya bahagia, ataupun saya bersedih hanya saya sahaja yang tahu. Ape saja yang berlaku, hidup harus diteruskan."

7 comments:

[-suziey-] said...

bole tahan gk kejiwangan ko ek..hahaa...sume ni adik badik ko ke? :D

El-Zaffril said...

Suziey: bukan la... ni semua kawan-kawan aku... hahahaha.... bukan adik beradik la... [Kawan katanya]

Hezesuze said...

psssstt yg mana 1 awek ko El???? ke pic yg last tu mmg xbleh blah..lawak giler...wakakaka

p/s mcm frust je El...

momguess said...

aku suko nota kakitangan ko
tayang bf/gf
so saper2 ader ramai sgt gf/bf
kalo berani
tayang lah kat blog kan
ahaksss!!!
sib baik aku ader p tam sorang
kalo 2 3 camner?

Farhana said...

Kah kah kah.. Tak yah pi nengok the proposal pn tarak apa.. Tgk ini gambar pun sudah bikin pecah prut.. Hahaha.. Encik Zapril telah mnjadi semakin keanak-anakan or it's just me who didn't realise it earlier??? Hahahaha.. =p

*umur tarak papa, yg pnting hati mau muda.. hik hik.. =)

AMIanna said...

HHAHAAA... awak.. jom kawen.. tp xnak laa larie..

Cinda... said...

pergh... ramai gilaks arr calon ko..
tentu ko men balik dadu utk p dating ngn yg mane.. hahahah

Note Idung Mate : aku terasa beb nayang bf aku kat blog.. ape aku kesah..ade aku kesah.. hahahha peace beb!~