Friday, August 14, 2009

Kesengalan jelas nyata

Pic ni di ambil sewaktu berjalan-jalan di Alamanda Putrajaya. Hahaha, kesengalan jelas nyata. Aku masih kebudak-budakkan. Tapi ni la antara bende-bende masa kecik tak dapat nak buat. Jadi teringin la nak merasa. Tak salah kan?

Tiket wayang and McD

Rasa dulu dinding dia ok ke tak

Eh, muat lagi la, 'sayang nak duit syiling'

Tengok pic-pic ni, teringat zaman aku kanak-kanak. Boleh kata 15 tahun dulu. Seronoknya la jadi budak kampung. Main tarik upih, mandi sungai, pancing ikan (bukan anak ikan ye). Paling best sekali kan. Belajar merokok (tapi takde bakat). Anyway, being a kampung boy best sangat-sangat. Jadi city boy pun aku yakin ade gak kenangan terindah korang. Ye tak?

Nota kaki: Sekarang dah jadi blogger boy

10 comments:

hani said...

uiii..happynya dia..hehehe..sihat dah?

rizz said...

gilew el ni haahaha

Farhana said...

Encik El.. Oh encik El.. Kamu sehat dah ke blum??? Itu mainan kanak-kanak seumur kamu ka??? Ahakz.. Bgus2.. Sronok laa tgk kamu udah sehat mental dan fizikal.. Adakah??? Heehee.. =p

*wuit.. mrokok pn kena bljar ka??? musykil sket.. =p

MaMa aYiN_FaSHa said...

Ko El...nengok kat anak akak..bukan dia nk join tp sure dia tutup mulut dulu gelak sopan kat ko..hahahah..
Mamanya yg akan gelak syaitooonn...hahhaha....

atty's said...

ini el..kalo si fir nampak..meroyan dia..

El-Zaffril said...

Hani: Alhamdulillah... semakin pulih... tapi masih terkesan lagi

El-Zaffril said...

Rizz: tak sampai tahap gonjeng lagi

El-Zaffril said...

Farhana: Awak tatau ye... merokok pun kene ade bakat la

El-Zaffril said...

MaMa aYiN_FaSHa: Aku plak kak... gelak gonjeng... belum pernah lagi tengok aku gelak... hahahahhaa

El-Zaffril said...

Kak Ty: I tau... fir konpem gigit jari je