Monday, August 17, 2009

Birthday Party Kak Wosnah Wat Waris

One of the twin tower dengan menara maxis. Hua hua

Semalam aku dijemput oleh Kak Heze atau nama sebenarnye Kak Wosnah Wat Waris (Tak reti nak sebut nama dia bebetul la) ke birthday party dia di Subang Parade (Bukan Summit Parade ke akak?). Aku datang dah lambat la. Malas nak datang awal-awal. banyak appointment nak kene attend. (Katanya kan)

Ni la akak Heze kita atau nama sebenarnye Kak Wosnah Wat Waris (Sebelum gi Umrah tahun lepas)

Gambar birthday ni diambil setelah dia balik umrah. Alhamdulillah. Kembali ke pangkal jalan jugak kau ye (Padahal baru capture semalam)

Aku macam biasa la. Pegi dengan adik kesayangan aku la. Sementara masih single ni. Boleh la nak ajak-ajak kuar. Hujung tahun ni dah nak kawen dah dia kan. So tak leh la nak ajak dia berjimba-jimba lagi. Kang ade orang kehilangan laki kan.

Anyway happy birthday to you kak Heze. Sorry la akak. Datang melenggang kangkung. Sebab kangkung kat kampung kangkung tung. Hua hua hua. Terima kasih ye. Anyway just enjoy the picture. So selamat malam ye. Gua mahu tidur sudah. Good nite.

Some of the guest. Ade yang aku tak kenal.

Ni kawan si Eazy (Aku tak kenal)

Ni pun sama, kawan si eazy, aku tak kenal gak

Ni aku dengan adik aku la. Selipar dia putus time makan. Pelik aku, selalu orang makan tali pinggang putus. Ni selipar putus. Ape makanan kau masuk ke kaki ape. Tak pepasal aku kene pi beli selipar. (Gile tak ikhlas ayat)

Ni anak ikan kak wosnah, daniel. Eh, kau makin tembam la daniel.

Ni Yaesh dengan Kak Watie. Kak, sian ko kene jadi Maid kan. Hua hua hua

Aku sebenarnye rindukan seseorang. Teramatla rindunya. Ape aku nak buat ye? Call ke? Sms ke? Kak Heze, kau kan dah jadi motivator sekarang. Ape pendapat korang. Eh Salah2. Ape pendapat Uolz... (Style kene gedix sikit)

Nota kaki: Haruskah ku terus melayani perasaan

14 comments:

mummYaeesh said...

kak wosnah wat waris katanye.. yg penting da blk umrah ke blum tetap gonjeng!whoops

hahaha..patutlah tasya maintain kurus..rahsianye makanan terus ke kaki bkn ke perut..woohoo..

tau takpe dahler 2 kali dak yaeesh poo poo aka bewakkk!!!tension!

wei, klu rindu terus call la bgtau..harus penerima panggilan tu terkesima..woohoo!

atty's said...

el..dua2 sekali ar..kol..dan ajak jumpa.mesti ilang rindu..hehehheheh

mama tisya said...

amboi2 kemain lg busday girl..bila plak kak heze tukar nama tu...ehhehehe

88rindukn seseorang...cal la ajk jmpe...ehehehhe

P3tani is my nama said...

ha aku makin tembam ker?
hmmm.....mungkin haircut baru kot.
hahaha...seboleh xnak ngaku yang aku nie tembam! hahahahaha
:)

rizz said...

sweet bday party akak gonjeng

Hezesuze said...

aiyooo kak wosnah katenye...uweekkkk!!! ekekeke

xkesah la el nk bgi nama timangan ahkak yg penting ahkak hepi n ko pn hepi sokmo...wakaka

ishh ko rindu kt seseorang...pelagik call la dia or ko da putus hubungan ngan dia....wakakaka

p/s bleh call akak mintak pendapat....huhuhu

[-suziey-] said...

wei lagu tu yg ko nyanyi mase kt istana al-hamra kan...sedap wei sore ko..serius..ekekek:D

El-Zaffril said...

Kak Watie: Nama pun anak kan... konpem banyak karenah... anak kau comel gile la weh... nanti dah besar konpem jadi kasanova... hua hua hua

El-Zaffril said...

Kak Ty: Kalau luka lama berdarah kembali camno???

El-Zaffril said...

Mama Tisya: Haish... El yang tukakan nama dia... selambe je kan... Nama pun akak goonjeng... wakakakakka

El-Zaffril said...

Petani: Orang kalau tengah syiok rehat membesarkan badan kat rumah memang macam tu... hua hua hua konpem memang tembam... tapi ok la... dari kurus kering...

El-Zaffril said...

Rizz: Tayang buah hati katanya

El-Zaffril said...

Kak Heze: I panggil kat wosnah gonjeng...

El-Zaffril said...

Suziey: Masa tu aku sakit tekak la... memang suara serak2... hahahaha
kalau tak... memang hancos suara aku