Thursday, August 13, 2009

Ni Baru Betul Treasure Hunt

Hari Sabtu lepas 8th August 2009, Aku telah menjoinkan diri untuk Amazing Trails. Saja la join for fun kan. Lagipun aku tak pernah join treasure hunt. For the 1st time aku join la weh. Aku datang register lambat pagi tu. Agak kelam kabut la gamaknya. Hahaha

Treasure hunt ni best rupanya. Tak sangka la jumpa few of friend yang aku kenal. Antaranya kawan aku kat MMU, Iwe dan juga kakak ipar kawan aku, Kak Linda. Hahaha. Keciknya dunia.

1st time joint, memang so funny la kan. Tribe toyota disertai oleh 78 team and Tribe buddy disertai oleh 15 team. Wah, memang best woo. Tahun depan nak join lagi la weh. Team pun aku akan kekalkan.

So kami dapat no 26. Not bad for a first timer la kan. So tahun depan kalau join lagi, mesti upgrade lagi number ni la kan. Syiok2. Tak sabar nak tengok schedule toyota tahun depan. Lagipun tahun depan aku dah keje, so boleh la join lagi banyak treasure hunt.

So just enjoy dengan all the pic kat bawah ye.

Ni la Bini no 2 aku. Bini no 1 dah kene cerai dah. Hahahah

Team mate aku, Faiz, Aimi and Shasha Kay

Nak melompat kat Vios TRD sportivo. Tapi tak menjadi la plak.

Post kat finishing line. Memang kami ni suka hati la.

Ni la adik kesayangan aku Shasha Kay

Tahun depan joint lagi. Insyaallah, tak akan end up kat panggung wayang. Hahahaha, at least sampai gak kat finish line. Aku happy and semua orang pun happy. Jadi kita sama-sama happy la ye.

Nota kaki: Ada posting paling menggemparkan tak lama lagi

6 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

aiyooo
sagat lite saper tatau!
sentap!
huhu..
nextime ajak POjie k!

Eazy Izzuddin said...

baru real tresure hunt
ekeke
xD

atty's said...

lama dah tak join..treasure hunt...

El-Zaffril said...

Pojie: Yes2... Aku tak kisah pun Pojie... nanti aku ajak kau join sekali... hahahahha

El-Zaffril said...

Eazy: yeah betul... 1st time treasure hunt... baru betul treasure huntk kan

El-Zaffril said...

Kak Atty: Kalau kak ty join under tribe buddy pun tak ape hari tu