Sunday, August 16, 2009

Avin Nurdamia Alhamra

9hb August buat surprise kat MV.com dengan menghadirkan diri ke birthday party Damia di Bangi. Alhamdulillah, bahagia tengok MV.com dan prebetsabu dengan damia. Lengkap dah kan hidup korang. Hurm, aku je la tatau bile lagi. Asyik tangguh je. Hahaha.

Ala comel-comel... Uncle El nak hug Damia boleh (Gile tua aku ni)

Anyway majlis tu sangat meriah ye. Dengan belon-belon. Siap ade ape permainan budak-budak tu (bounce castle). Kalau cume ada damia je time tu. Konpem la Aku sorang yang conquer, tapi memandangkan ramai orang. Aku batalkan niat aku and tengok dari jauh je.

Ni la dia Bounce Castle tu. Rasa nak beli satu la.

Makanan, semua sedap je. Aku memang kuat makan. Siap bungkus bawa balik rumah lagi. Hahaha, selambe kodok kan. Nasib baik la cukup untuk di makan semua tetamu. Hua hua hua. Tak sabar nak makan masa Damia's 3rd birthday. Hua hua hua.

Ni antara makanan yang dihidangkan. Sodap tu bai

Ramai gak tetamu yang hadir. Tapi ramai yang aku tak kenal. Mostly yang datang pengikut setia MV.com, pengikut setia aku bertempiaran ke mana ye? Hahaha, ade la kejenya tu. Diorang kan busy.

Bergambar dengan orang-orang yang dikenali. Tengok la. Aku sorang je yang pelik tak mengikut tema. Hahahahah

Hujung-hujung majlis, sesi karaoke. Aku memang hantu karaoke. Tapi memandangkan aku punye tekak kurang baik. Aku miming la kat tempat duduk. Tibe-tibe si DJ epoi boleh plak pass kat aku mic. Haiya, saya sakit tekak gile babas la abang time tu. Kalau tak konpem suara lemak merdu saya ni akan didengari hingga ke pelusuk semenanjung Malaysia (matila kene carut).

Masa ni nyanyi lagu ape ntah. Aku baca je ape yang keluar kat skrin TV tu

Anyway, aku memang happy. Datang bawa 1 hadiah, balik bawa 3 hadiah. Huargh, gile enjoy. Siap si Suziey jeles lagi aku angkut banyak hadiah. Ape pun terima kasih banyak2 buat MV.com, nanti besdet MV dengan Prebetsabu jemput lagi erk. Kali ni buat kat hotel plak. Wakakakak

Nota kaki: Aku percaya yang dia akan kembali kepada aku satu hari nanti. Dan masa itu... matahariku

8 comments:

Gieyana said...

bestnyer g besday party kan..:)

masviona said...

huhuhu besday yg tahun depan pun uncel el dah tak saba ek....ahakssss...sure avin damia bangga nih....hehehehe
neway tq for coming ye...:)

rizz said...

kelazz el nynyii

[-suziey-] said...

tepek la wei gambo hadiah..ape ko dpt..xpueh ati ni..

El-Zaffril said...

Kak Gieyana: Memang syiok... awat tak datang hari tu...

El-Zaffril said...

MV.com: lepas ni bukan besdey bonda dengan walid ke? Buat kat hotel mana?

El-Zaffril said...

Rizz: Hahaha, rizz... aku ni nyanyi hampeh je la...

El-Zaffril said...

Suziey: takyah la erk... aku segan... ape pun aku pueh hati la dengan hadiah tu...