Friday, October 10, 2008

Hard to forgive how to forget...

Its hard to understand people. Yeah right. Semalam aku gaduh dengan sorang member. Ntah la. Aku anggap dia kawan. Tapi dia anggap aku lebih dari tu. Sometimes aku busy sampai tak sempat nak reply sms dia. Tak pun lambat reply. Dia tak boleh terima.

Sorry la. Aku tak berniat pun nak sakitkan hati dia. Sebab aku dengan dia just kawan. So aku tau la batas-batas aku kan. Lagipun hati aku ni dah dimiliki.

Dia merasa aku ni cuba menjauhkan diri dari dia. Which is not. Aku memang damn busy lately. Sangat busy. Plus dia kata itu alasan untuk aku menjauhkan diri dari dia which is not. Dia merasa kekurangan dia punca aku jauhkan diri dari dia.

Come on la. Aku ni masih waras la. Aku tak pernah pilih kawan pun. Gemuk ke, kurus macam ikan tamban ke, hitam macam bontot kuali ke, putih macam tepung gomak ke, hidung kemek, bibir jueh etc. Semua tu tak penting. Selagi dia ikhlas kawan dengan aku, aku terima seadanya.

Dia keep argue, aku ada masa update blog tapi takde masa nak reply sms dia. Come on la, see all the backdated dates. Ni pun aku tulis lepas aku dah settle semua bende. Tu pun 1 assignment aku kene reject and I have to it all over again.

Memang susah nak paham orang. Susah juga nak paham aku. Sebab aku tau aku jenis yang malas nak paham orang. Sometimes aku tak pernah fikir ape-ape pun tentang orang tu. Like, ape dia makan, dia kat mana, apa dia buat.

Yes, I admit that I’m selfish and heartless. So ntah la. For that friend, we are just friend and I’m sorry untuk buat kau touching and I’m sorry sebab memberi harapan which I should not give you earlier.

Thanks...


7 comments:

chii said...

heheh..sabar je la eh..mmg payah utk memahami sifat manusia ni..lgik2 yg mmg dia xmo difahami

fendy_ahmad said...

Salam,

Rambut sama hitam, hati lain-lain...

apalagi zamans ekarang..rambut yang hitam pun dah boleh diubah berkali kali warnanyakan..maka lagi susahlah nak memahami hati dan tindakan semua orang ;)

Duke Luce Dell'amore said...

kejam...
ishq3,jim tatot kt el!wekkkkkk!

Anonymous said...

kawan ko tu seswatss ke???

Anonymous said...

jap2...kawan ko yg suke ko ni...lelaki ke pompuan?? sesuatu sgt ni

El-Zaffril said...

Pompuan daaa

Anonymous said...

Siannya.. teruskan idup kamu.. jangan hiraukan aper orang nak kata.. janji kekalkan siapa diri kamu..