Tuesday, October 28, 2008

Came out from my hide place

Hiding mood

Lots of sorry. Easy to say that simple word. I just came out from my hiding place and maybe I’m going to hide again. Perlu ke nak main sorok-sorok ni. Tak apa, kita main hide and seek ok. Besh besh…

Mana saya pegi yer? Haha, mencari semangat yang hilang la kot. Hahaha hari tu hampir mengambil keputusan berhenti belajar sebab tekanan yang melanda di jiwa. Tapi hampir saja. Sebab dah 25% complete dah belajar. Sayang kalau berhenti separuh jalan. Chewah, ayat tak tahan.

Percaya tak kalau aku kata ni bukan aku?

So hari ni saya mengambil keputusan untuk keluar from hiding mood. Nak mencari kehidupan baru. I’m starving la kot. Haha Plus rindu berblogging

Ya Allah, macam-macam sms aku dapat waktu kehilangan tu. Haha, terasa lawak. Tapi kesian gak. Agaknye kalau aku pegi silent vacation camne la agaknye ye. Dalam plan semua silent. Nak tunang silent, nak nikah silent, nak honeymoon silent. Everything silent mood la. Amacam... dah dekat dah ni.

Erna (Sekadar gambar hiasan)

To Erna: Thanks for your concern. Siap sms to my gf tanye I’m ok or not. So kami keluar date petang tu dengan my gf nak tunjuk yang I sangat ok. Hehe Tak ape la. Anyway thanks. Sebab kamu, kami dapat berdating walaupun sekejap. Hehe.

Emy (Sekadar gambar hiasan)

To Emy: Thanks a lot for your concern. I’m ok always. Sangat ok. Sihat walafiat. If anything bad would happen to me (touchwood). I will inform you.

Mai (Sekadar gambar hiasan)

To Mai: I takde kecik hati dengan all of you la. Haiya. Sabtu tu memang tak dapat nak pegi Amie wedding dengan your house. Sebab I sibuk melayan tamu. Tamu ape? Biarlah rahsia. Minta maaf yer Mai. Tak dapat nak datang rumah you time tu.

Kurus (Sekadar gambar hiasan)

To Nuar Kurus (Konpem dia terus cakap “Kuwang Hajo”): I bukan malas nak update. Tapi I nak exam la Encik. Nanti lepas exam, I posting banyak-banyak. Then terus aku cakap “Hamek ko”

To all readers, sebenarnye lately tak banyak bende nak story. Kekeringan aktiviti plus takde apa yang menarik untuk dikongsi. Plus banyak rahsia yang kene disimpan. Betul tak sayang. Kita kene simpan all our story.


Lagu ni untuk sahabatku - Fendi

Nota kaki: Seronok sakat seseorang dengan BMW. Weahooo. Di mana kami sakat? Biarlah rahsia. Soalan yang akan keluar “Sayang, I dah kurus kan?”. Wek wek wek. Muntah hijau. Hanya rombongan ke Negeri Hang Tuah je tau.

5 comments:

rizz said...

btunang ke lalaa

you are now in my zone said...

KUWONG HAJO!!!!!

wekkkkkkkkkkkkkkkk :p

NuRuLeRnAdEwI said...

Aikk....
Promote I nmpk.... Sabo jerk laa...
U laa... nak ilang pun bitau I dulu.. Ni ker kwn?? Cittttt...

fendy_ahmad said...

Salam,

Terima kasih atas lagu yang amat bermakna dalam hidup saya ini yer El...

Terharu tatkala membaca ayat - 'Lagu ni untuk sahabatku - Fendi'

Yer, bukan mudah mencari orang yang memanggil kita sahabat :)

Anonymous said...

hahaha... cakap pasal BMW teringat pulak detik2 manis bersama...to gather2 coz lama tak bersua muka...

Siap main tepi kolam ikan lagi..

Ish2 BMW oh BMW.. jadi ke tak nie.. kalau nak on je... nanti hantar rombongan cik kiah kemari...