Wednesday, March 05, 2008

Haslinda Bahrain

Assalamualaikum to all viewer...

Today I would like to post about my friend at MMU named Haslinda or as known as Linda. Very sweet, sometimes a bit naughty, very friendly, kadang-kadang kuat merajuk jugak minah nie. But then she's very nice person to be friend with.

This is her, green girl in the car. Kete proton saga yer Cik Linda. I guest. Ok, I tell all of you what I know about her. She's from Kluang, Johor. She's the last in the family. Thats why she so manja. Currently she attached with Flextronics at Tanjung Pelepas, Johor. She's a degree holder of Bachelor of Electronics Engineering from Multimedia University. Same as me. But I'm extended version. hahahhahahah

I know her when I entered my first year of degree so called beta year in MMU. Because engineering's girl can count by using finger, so thats why I know her. Limited edition la katakan. Unlike other courses. Hahahahhaha

We are so close, we eat together, study together and and we go to class together. But we never sleep together. Hahhahaha... we are a good friend. We are close with fitri couse we are from the same course.

I know her love at MMU. But no need to tell. I'm afraid somebody might be hurt when he/she read this.

Towards the end we are getting closer and closer. With Fitri, Sala, Adi. Who else. I can't remember. But bile masuk library, memang nampak muka kitorang jer la yang study. Others need to go to other places. hahahahhaha... Linda kau makin manis la sekarang... sinar bahagia sudah kau temui ker... keh keh keh

We always tiru assignment and lab report. Hahaha. Sorry la Linda. Aku malas gile nak buat sendiri. Baik copy orang punye. Lagi senang. Takde la poning palo den. Tapi ade satu report tuh aku gigih buat sendiri. hahahha... orang lain plak tiru.

Makan dia suke ape ntah. Minum aku dah lupa. Lama dah tak jumpa si Linda ni. Last masa aku convo kot. Heheheh. Thanks sebab datang masa tuh. terharu. Nanti aku convo master datang tau.

Dia ni gemar melawaknye. Kalau jumpa mesti ade jer lawak ngarut dia dengan suara dia yang manja2. Hahahah.

Yang bestnye kalau study kat Library dia suke bawa coklat cadbury. Weh linda. Aku cari kat jusco tak jumpa la Coklat tuh. Haish.

Did I ever make her cry? I don't think so. I guess. Kan Linda. Aku ni baik dari kaca mata dan juga mata kawan2 aku. am I rite. Tak caya baca blog dia http://sweetdreams2007.blogspot.com. Lagi satu lupa nak cite pasal Linda ni. Dia ni agak jiwang2 sikit la...

Hehhehe... Linda.. betul tak... aku penat... baru balik main futsal... so takde benda nak tulis sangat. Blur. Ok la. Assalamualaikum

1 comment:

Linda... said...

hahahahha... mulalah aku nak gelak baca ko tulis pasal aku.huhuhu.. thanks by the way.

pasal coklat tuh, aku beli kat depan apartment yg dpn MMU tu la.. kat jusco aku tak survey plak. Skang kalo aku nampak coklat tu, mesti ingat kat korang sume.. rindunya ...

aku ingat aku ada makan kek coklat ko buat, tp ko bkn bagi kat aku ko bg kat my very bestfren. Tapi sedap.Rindu nak mkn,nanti ko wat lagi eh, bagi kat aku plak tau!!