Thursday, August 12, 2010

Piknik Batang Kali Lagi

The geng of fius katanya
Cerita peram lagi. Aku ni tak sesudah peram cerita kan. Sampai dah penuh dah dengan cerita-cerita basi. Muahahaha lately malas nak update dengan fresh hot story from oven. Hahaha.

Orang kuat fius

Aku ni macam takde tempat lain dah nak pi piknik. Kalau dah gi satu tempat tu, tempat tu je yang aku tuju. Tempat lain tak ada ke. Hua hua hua. Ok ok. Bukan apa weh, ada yang minta gua bawak diorang gi sana. Aku layan je la. Lagipun, batang kali ni best. Sebab air dia deras.

Ok, kenapa aku suka gi sini
  1. Orang tak berapa ramai
  2. Ade surau dan tandas.
  3. Ada wakaf yang sesuai sangat nak buat BBQ
  4. Air dia deras la juga. Bukan lite-lite mengalir dia macam ulu yam
Terliur tak tengok ayam bakar ni

Ok la. Terima kasih kepada yang menjayakan event hari tu. [tensen ok, kene siram dengan kuah marinate ayam]. Terima kasih untuk tepung gandum tu ya, baik buat cekodok dowh. [nasib baik tak ada telur separuh masak.] Terima kasih for all the food.

Next event: Lepas raya k

4 comments:

snowwhite664 said...

ku sangkakan br lg pegi rupenye dah basi ye.. heheh maklumlah bulan pose ni....

piknik best tp kn tgk tpt x ramai org kalu ramai org , adess semaknye otak.

Hezesuze said...

aiyarrkk baru nk update ke ?? huhu
tapi mmg sonok sgt waktu tu...

thanks EL coz menceriakan hidup akak anak beranak...ngeee

'AQILAH said...

ayam tuuu menyelerakan..

hans said...

lambat bebenor ekau update

P/S : Header Baru H.P.B Blog