Tuesday, August 10, 2010

Genting Day Trip

Selamat datang ke Kota Keriangan

Owh, cerita ini basi dah. Gambar dah di upload di Facebook tapi blog tak update2, camne tu? Hahaha. Busy dowh lately, kepala otak pening fikir camne USD mahu jatuh dari langit. Keh keh keh.

Ada bakat buat tiger show tak?

Ok, Aku pergi time besdey aku. Kenapa aku pegi time besdey? Sebab kalau kite pegi time birthday kite, entrance fee outdoor theme park is free. Tu yang aku pegi tu. Hahahahah

Lompat, as usual, trademark

Ok, sejak lahir. This is the first time masuk theme park. Percaya tak? haha, dulu orang susah. Sekarang masih susah. Sebab tu pegi time free je. Kalau kene bayar. Mahu pitam aku. Kat atas asyik lapar je. Lainkali bawa makanan banyak2 la.

Ok, punggung aku besar. Mengaku je la

Ok, serius. Enjoy. Main takde la banyak bende, but then, i really have fun. Terima kasih kepada Encik Epulafea kerana sudi menemankan. :)

Nota kaki: Mahu ke Disneyland la...

6 comments:

Hezesuze said...

amboiii dah basi baru nk update kaaa??? aiyaarrk....

FaizalSulaiman said...

sonok!!!

teringin nak p sini.tak pena g sini jugak..dulu org susah:)

cik ian@aH Lian~ said...

long,
bila nak bawak adik CI?
kuang2!

atty's said...

suka tgk semua gambar tu ..nampak kehappyan.nya .selamat berpuasa el.

myview said...

zapril kita kene pernah pi genting tapi waktu malam lah... time tu genting tak bukak lagik.. ala lepas tgk teater kat kl tu.. kan kita mengamuk sbb diaorg melencong dr agenda...

epulafea said...

indah betul kenangan di sana..

harap dapat keluar bersama lagi..

okela bye jangan berangan-angan lagi! -_-