Wednesday, August 11, 2010

Bulan Puasa Ramadhan

Lambat macam kodok kan aku wish selamat berpuasa.
Ok-ok. Aku nak ucapkan selamat berpuasa kepada seluruh muslimin muslimat yang masih hidup dan boleh berpuasa. Yang dah mati mana boleh puasa lagi. Jangan nakal-nakal bulan puasa. Itu je entry untuk hari ni.

Ok ok, aku tahu aku dah lama tak jadi blog stalker. No worries. Soon or later aku akan gile jadi blog stalker semula. Hehehehe

Nota kaki: Cinta yang pasti.

6 comments:

mummy-who-cooks said...

Selamat Berpuasa Zaff... buka apa hari ni...??

CikLilyPutih said...

selamat berpuasa gak tau

FaizalSulaiman said...

selamat berpose bang long:P

flyz said...

selamat berpuasa :)

MissNera said...

along...
selamat berpuasa ya... =]

Mah@mahu said...

Jom sertai kempen 1 Blog 1 Bendera sempena dengan kemerdekaan negara kita tahun ini...