Monday, April 26, 2010

Wedding: Cikgu Sahri and Dr. Sarah

14 March (Bulan lepas) Sempat la menolong kawan buat cover photog untuk wedding dia. Tak charge ape-ape pun, since aku masih berjinak-jinak dalam bidang photog. Masih terkial-kial dok setting2 Shutter. Hahaha (Masih berangan nak beli 2nd set DSLR)

Masa serah mas kahwin

Wedding Cikgu Sahri dengan Kaptern Doc Sarah. Sarah ni member kepada my cayang mucuk-mucuk. Hahaha (Boleh tak macam tu) So orang minta tolong, kesian la plak.

Muka Cikgu Sahri dah merah padam

Memang stranger la aku datang tu. Takde sape pun aku kenal except Dr. Sarah. My cayang bucuk-bucuk kene bertugas hari tu. Sedih gilos.

Dr. Sarah yang sporting

Cikgu Sahri ni pemalu sangat-sangat. Susah sangat nak ambil gambar dia. Hahaha, tak ape la Cikgu, nanti kalau kawen lagi jangan malu-malu.

Gambar malas nak edit

Nota kaki: Debaran cinta di hati sendiri. Cuak dah ni weh. Serius cuak gila.

4 comments:

momguess said...

ko bile????
jgn lupe jemput den

deekkyy said...

wow fotonya keren tuh..
kunjungi balik ya...

El-Zaffril said...

Kak Ina: Insyaallah tak lupakan kau

El-Zaffril said...

deekye: keren ya? InsyaAllah... akan dikunjungi...