Tuesday, April 27, 2010

Broga Hill

We are the champion.

4 April, sempat mencemar duli ke broga hill. Unplanned gak, a day before, Roomate aku ajak aku gi broga. Aku pun, set je la. dengan tak tahu kat mana, aku follow je la. Lagipun weekend takde nak buat ape pun kan. Hahahhaa

Syed (Kiri) Emy (Kanan) Mirul (Cangkung)

Angah and Nana

Plan baik punya dengan my friend. Pagi-pagi 5.30 dah keluar, pastu on the way tu Solat Subuh jap. Beli makanan semua, konon-konon nak feeling2 makan best atas broga hill la kan.

Yaya and Bulat

Stylo gile photo ni

Serius, best gile weh. Tak sangka aku broga hill secantik itu. Aku suka. And nak panjat lagi later. Serius, kalau korang ada plan, ajak la aku sekali weh. Serius nak gi lagi. Gunung lain pun aku tak kisah. Bukit lain pun aku tak kisah.

Aku rasa gambar ni pelik

Nota kaki: Dokter Cinta aka Sayang Mucuk-Mucuk sangat-sangat (Ape kes mat rempit jadi jiwang ni, geli la weh)

2 comments:

CaMaRPuTiH said...

el.. bukit nih kat mana? bestnyer view...

El-Zaffril said...

Acha: Broga kat semenyih... hehehe... teringin nak gi ke?