Sunday, December 13, 2009

Majlis Sambut Menantu Hus dan Nash

Anyway, hari ketiga straight away pegi umah laki adik aku. Memang 3 hari straight majlis. Memang penat la. Tapi ok je. Layan je la kan. Majlis kat rumah dia Warna Gold Choc. Cantik gak. Huhuhuh. Tapi petang tu aku tak ikut utk outdoor. Malas nak ikut. Sebab dah tak larat. Hahahahhaha

Ape-ape pun. Layan je all the picture kat bawah erk. Aku tatau nak story ape. Let the picture tell you the whole Story.

Sewaktu di arak. Memang aku jeles bangat
Meriah Uol (bak kata kak senduk)
Melangkah dengan yakin la kononnye.
Kau dah potong belum hus? Hahahahhahaha
Macam Hang Tuah Plak kau.
Tuan punye blog nak interprem gak
Nak layan pic yang lain. Ada dalam facebook aku. Nak masukkan semua tak larat la. banyak sangat-sangat. Hoho. Aku masukkan sikit jer la. Most of the picture aku masukkan dalam facebook (Eh, apa aku melalut ni). So korang add aku kat facebook. Bleh layan all the picture kat sana

Nota kaki: Cinta dalam hati....

2 comments:

Cik Z@i Pen@nG said...

kaler bj pengantin cantik la...bkenan la pulok ;p

Hezesuze said...

wah pic yg last tu mengancam uols....hehehe